Witam ,
mam pierwszego puga w kolekcji - Cti , rok 1993 , pojemnosc 1905cm , moc 102hp , elektryczny dach , wspomagania, abs , przebieg 145 tys km
kilka zdj :
Halo Halo, czy mi się wydaje czy tam skóra się świeci w środku ? Niezłe wyposażenie, autko na drugim planie też ciekawe
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Pewnie było w opcji i od razu belke na tarczach musieli dorzucać
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Stan dachu wiadomo - fatalny , nadaje się jedynie do wymiany będzie z materiału sonnenland w kolorze szampana pug jest troche szponcony juz ma zawias z 1,9 GTi do tego trojkatne wahacze i belke na tarczach pogoda nie sprzyja , zdj brak
Bardzo fajne auto...ale nie zgodzę się ze w deszcz sie nie jeździ cabrio ... gwarantuje Ci że jeśli nie będziesz znacznie zwalniała - nie spadnie na ciebie zbyt wiele kropel...o przemoczeniu nie ma mowy .... Mam na myśli oczywiście otwarty dach ....
Przetestowałem
Poza tym... te zdjęcia faktycznie wyglądają mi na skanowane z tradycyjnych papierowych...sprzed dawien dawna