Mam lotkę, ale...
- bipi
 - Junior
 - Numer Gadu-gadu: 0
 - Kontakt:

więc byłem teraz w domciu w bydg. gdzie zostawiłem swojego puga i lotkę. pomalowałem spreyem i następny dzień lakier był cały popękany.
wyrok był nieodzowny: musi iść do lakiernika. pierwsze miejsce: same bmw jaguary i inne takie - 185zl za moją malutką lotkę. na szczęście okazało się że mam jakiegoś 'znajomego'. będzie za tydzień do odbioru, bo dziś mykam do krak.

wyrok był nieodzowny: musi iść do lakiernika. pierwsze miejsce: same bmw jaguary i inne takie - 185zl za moją malutką lotkę. na szczęście okazało się że mam jakiegoś 'znajomego'. będzie za tydzień do odbioru, bo dziś mykam do krak.
bipi.205.pl

- 
				BubuPN

- 
				Spayky

lakiery
przed pomalowanie spojlera jest dobrze go zmatować aby usunąć starą powłokę lakierniczą, lub ewentualnie go wygładzić, następnie odtłuścić koniecznie zastosować podkład a następnie lakier. Bardzo dobre spreye ma firma MOTIP. Można kupić lakiery praktycznie do wszystkiego, począwszy od zwykłego akrylu, metalik, lakier do plastików po lakier do lamp

- bipi
 - Junior
 - Numer Gadu-gadu: 0
 - Kontakt:

no więc nie było całkiem tak jak mówicie. otóż najpierw zeszlifowałem go papierem ściernym najpierw trochę grubszym a potem całkiem miałkim. i wyszło całkiem matowo. następnie pomalowałem spreyem kilkanaście razy marki MOTIP. 
no i popękał po tygodniu jak wróciłem do chaty go obejrzeć.
aktualnie sprawa z lotką wyglądą tak, że odebrałem ją od lakiernika, przykleiłem i wytrzymała dziś całą drogę bydg-krak i nie odpadła hehe. zdjęcia będą lada dzień. może jutro. będziecie oczarowani.!!

no i popękał po tygodniu jak wróciłem do chaty go obejrzeć.
aktualnie sprawa z lotką wyglądą tak, że odebrałem ją od lakiernika, przykleiłem i wytrzymała dziś całą drogę bydg-krak i nie odpadła hehe. zdjęcia będą lada dzień. może jutro. będziecie oczarowani.!!
bipi.205.pl

- 
				BubuPN

- 
				BubuPN

- 
				Spayky

- 
				Spayky

- Sebek
 - Peugeot 205 Master
 - Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF