http://www.youtube.com/watch?v=AxfMhnnEI-Q
Przy okazji chciałbym się dowiedzieć dlaczego w środowisku posiadaczy Francuskich aut, mowi się negatywnie o autach Niemieckich.

To działa w obie strony.TymczaS pisze:Przy okazji chciałbym się dowiedzieć dlaczego w środowisku posiadaczy Francuskich aut, mowi się negatywnie o autach Niemieckich.
Ja tam mam pod swoich dachem i niemiecko-czeską technologię (Octavia 1) i francuską (Pug205) i nie narzekam na żadną z nichBzyQ pisze:To działa w obie strony.TymczaS pisze:Przy okazji chciałbym się dowiedzieć dlaczego w środowisku posiadaczy Francuskich aut, mowi się negatywnie o autach Niemieckich.
Do kochaniaLord Devil pisze:Na co dzien jezdzimy szwabskimi autami, co by nie mowic niemiaszki potrafia robic samochody, zas Peugeoty sa do kochania i zabawy
Do takich zabaw wystarczy "zwykłe" Volvo, nie trzeba się pakować od razu do VWTymczaS pisze:Do kochaniaLord Devil pisze:Na co dzien jezdzimy szwabskimi autami, co by nie mowic niemiaszki potrafia robic samochody, zas Peugeoty sa do kochania i zabawyja swojego kocham miłościa platoniczną, wkurzam się że muszę wydawać na niego kasę ale i tak wydaję, chce go sprzedać, ale mimo wszystko dalej w niego pakuje
![]()
Jak nic nie mam do niemieckich wozów i chyba następny (o ile będzie natępny) będzie jakiś Made in Szwaby.
Co do filmiku zastanawiam się co gostek ma pod maską że ma takie odejscie.