O kurcze - nie oczekiwałem aż takiego entuzjazmu. Więc już wyjaśniam: dosłownie 3 minuty po moim poście miałem forumowy telefon z pytaniem/rezerwacją, jeszcze muszę dograć szczegóły, więc zawieszam, acz nie odwołuję. Tym nie mniej - te lampy wciąż powinny być dostępne w Marelli (musiałbym potwierdzić, ale na 96% nic się w tej kwestii nie zmieniło), cena - jeśli się w ogóle ruszyła, to najwyżej symbolicznie. Tak więc - jeśli ktoś chce powtórzyć zakup grupowy - dajcie znaka, mogę sprawdzić co i jak.
Mam nadzieję, że powyższe zwalania mnie też z obowiązku odpowiedzi na PW, chyba wszystko wyjaśniłem. Jeśli nie - pytajcie, dociekajcie. Tak w ogóle większość rzeczy Marelli (a więc Carello, Siem i innych Marelli-marek) mogę zorganizować jeśli są potrzebne. A i maskę z laminatu piękną Martinopową mam na zbyciu za dobry pieniądz...
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Dobrze że tym razem nie przeoczyłem tematu Biorę minimum jeden komplet, jeśli będzie opcja to najchętniej żółte szkła przeciwmgielne. Drugi komplet wziąłbym dla brata.
Ktoś jeszcze ? Postaram się zrobić jutro nowy temat z zamówieniem.
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU