Do dwóch instrukcji w języku włosko-francusko-niemieckim dołączyła taka po polsko-niemiecko-węgiersku. Bardzo ciekawa i przydatna lektura

poprawionekrzyska pisze:nówka z ASO
nie odpowiedziałeś na pytanie a pytanie jest jak najbardziej poważnegrzesiek309 pisze:A masz jakieś dojścia?
Właśnie teraz zajrzałem do SB a tam obok numeru części NFP2mouse pisze:zamek klapki bezpieczników
Wiem kto ma!2mouse pisze:znaczek z kierownicy z płomieniem PTS
niestety musicie poczekać na foty do przyszłego tygodniaPara pisze:Pokazuj zdjęcia a nie bawisz sie z nami w kotka i myszkę
Skoro auta sprowadzone ze stanów muszą mieć wymienione oświetlenie aby poruszać się po naszych drogach to wątpię aby spełniały normy. Prosiłem nawet o powtórzenie nazwy tej wersji 205-tki ale za nic nie mogę sobie jej przypomnieć. Raczej ciekawostka niż użyteczna część, ale może będą bardziej potrzebne części. Podkreślam może. Wszystko wyjaśni się w przeszłym tygodniu bo druga strona nie ma teraz czasu.MiceK pisze:A czym się różniły lampy z wersji amerykańskiej ? Jeżeli będą pasowały i spełniały normy europejskie oraz cena będzie przyzwoita to biorę z miejsca