Prace przy aucie małymi kroczkami trwaja cały czas, co prawda nie miałem zbyt wiele czasu ostatnio na puga ale to nadrobie i juz niedługo wrzuce jakies zdjecia z prac jakie zostały wykonane
205 1.9 Dturbo -> NIE MA OGNIA BEZ DYMU !!! ;P
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!
Mój tata około 2000r. sprzedał Polskiego Fiata 125p z 1977r. za 100zł. Fakt, że był to już MR ale miał jeszcze znaczki z licencji. Miał jeszcze obrysówki w drzwiach i pare innych fajnych detali ale skończył sie blacharsko. Korci mnie zakup PF do 1975r. ale ceny już nie takie fajne jak 10lat temu.
Na zdjęciu wnętrza widać że masz skróconą dźwignię zmiany biegów? Ile masz wzrostu,dobrze Ci się tak jeździ?:) Pytam bo się zastanawiałem nad takim zabiegiem bo gała w pugach strasznie wysoko:)
operatorbazooki pisze:Na zdjęciu wnętrza widać że masz skróconą dźwignię zmiany biegów? Ile masz wzrostu,dobrze Ci się tak jeździ?:) Pytam bo się zastanawiałem nad takim zabiegiem bo gała w pugach strasznie wysoko:)
Tak mam skróconą ale przy wzroście 185 jeżdzi się całkiem ok. Mimo tego chce zmienić na normalną wysokość. Skrócone jest o około połowe
krzyska pisze:fotele montowałeś na ory szynach z 205-tki??? po przeróbkach rzecz jasna???
Fotele są na ory szynach z 205, a przeróbka generalnie polega na tym żeby dołozyć blaszke o długości 5-7 cm i troche w jednym miejscu trzeba przyciąć szyne bo fotel nie chciał się zamknąć. Jak chcesz to opisze to dokładnie z fotkami i wyślę na PW
Byłem dziś autem w trasie i nie ma porównania do ory foteli z 205. Te są wprost fantastyczne
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!
zdjęć nie potrzebuję bo to akurat ogarniam tyle, że fotele które mam obecnie mają sterowanie elektryczne i nie mam dobrego pomysłu jak podgodzić elektrykę z ory odchylaniem foteli z 205-tki.
Obecnie mam auto 2 osobowe i niezbyt komfortowo wsiada sie na kanapę a elektryczne oparcie składa się bardzo wolno a elektryka musi zostać
krzyska pisze:zdjęć nie potrzebuję bo to akurat ogarniam tyle, że fotele które mam obecnie mają sterowanie elektryczne i nie mam dobrego pomysłu jak podgodzić elektrykę z ory odchylaniem foteli z 205-tki.
Obecnie mam auto 2 osobowe i niezbyt komfortowo wsiada sie na kanapę a elektryczne oparcie składa się bardzo wolno a elektryka musi zostać
przecież jak podnosisz fotel na ory szynach z 205 to fotel sie nie zgina tylko podnosi sie szyna, natomiast to oczym mówisz to jest tylko połozenie samego oparcia do przodu
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!