Byłem ich oglądac napaliłem się na nie strasznie , wziąłbym je jakby gośc nie zabił mnie ceną 600 pln
Mam znajomego tapicera i będę ratował te co mam, posiadam również fotele od 1.6 Gti czarny materiał i czerwona krata, ale nie będzie to pasowac do 1.9 Gti , musi by skóra
Jeśli czasami spotkamy się z nim na ulicy, to podziwiajmy go i bezwzględnie nie próbujmy się ścigać, a wpatrując się w tylne światła znikającego Peugeota 205 GTI, pomyślmy, że to wspaniały kawałek historii motoryzacji.
damian0550 pisze:Byłem ich oglądac napaliłem się na nie strasznie , wziąłbym je jakby gośc nie zabił mnie ceną 600 pln
Mam znajomego tapicera i będę ratował te co mam, posiadam również fotele od 1.6 Gti czarny materiał i czerwona krata, ale nie będzie to pasowac do 1.9 Gti , musi by skóra
Damian z chęcią kupie od Ciebie te fotele z 1.6 Daj foto i cene.
Dobry cwaniak z tymi fotelami Wystawił na allegro, poszły za niecałe 160zł a chce 600 Chętnie bym wsadził takie do 309 ale przeróbka tylnej kanapy będzie sporo kosztowała P.s. Młody sprzedaje takie skórki za 550zł
Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
damian0550 pisze:Byłem ich oglądac napaliłem się na nie strasznie , wziąłbym je jakby gośc nie zabił mnie ceną 600 pln
Damian z chęcią kupie od Ciebie te fotele z 1.6 Daj foto i cene.
Prezes masz PW,
Zapodam foto jak będą wyglądac moje aktualne fotele po wizycie u tapicera
Jeśli czasami spotkamy się z nim na ulicy, to podziwiajmy go i bezwzględnie nie próbujmy się ścigać, a wpatrując się w tylne światła znikającego Peugeota 205 GTI, pomyślmy, że to wspaniały kawałek historii motoryzacji.
Polerka pokrywy
Srodek zżerający rdze
Przy okazji polerka kanałów w głowicy
Kanał wydechowy , wyczyszczony nie polerowany
Lewe nadkole przygotowane pod konserwacje
Podkład pod konserwację
Ostatnio zmieniony 31 mar sob, 2012 8:12 am przez damian0550, łącznie zmieniany 1 raz.
Widzę że nie ma sensu wogóle jakichkolwiek zdjęc dodawac , nikt nic nie podpowie co i jak sie robi źle od czego zacząc i jak to zakończyc. Trzeba robic wszystko w zaciszu i najlepiej nie ujawniac i nie pokazywac próby odratowania nastepnego Gti .Czyżbym robił wszystko aż tak dobrze ?????
Na razie robisz wszystko "podręcznikowo", czekam na element zaskoczenia
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Ja bym się Hammerite'a czepiał... Może dlatego, że mam kiepskie doświadczenia (tzn max trzy miesiące bez rdzy... ) i gdzie nie szukałem informacji o walce z rdzą w samochodach, o Hammerajcie wyrażano się wyłącznie źle.
Poczytaj www.forum4x4.pl. Tam trochę chłopaki poćwiczyli różne kombinacje mniej lub bardziej skutecznych środków...
Na naszym forum też jest kilka istotnych wątków w tym temacie...
Mamy temat o produktach na rdze, zerknijcie w szukajke. Podobno dziala nawet Coca Cola
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Fajnie by pasowały fotele w pełnej skórze Mógłbyś podać namiary na sklep gdzie kupiłeś wygłuszenie podłogi? U mnie wyglądało tak jak opisujesz i to było chyba oryginalne? Jestem też na etapie kompletnej odbudowy ale xs'a ;/ Możesz podpowiedzieć jak / czym polerowałeś gniazda zaworów? I dlaczego nie polerowałeś kanałów dolotowych, są do tego jakieś przeciwwskazania? Pozdro