ja będę siedział cały dzień przy swojej 205 w pieczarze, Bzyq podobno tez wpadnie Rafał ma niedaleko z pracy Druan i Robson ta sama dzielnica więc z mojej strony traktujcie to jak zaproszenie, kontakt na pw
Edit:
nie doczytałem, że w niedziele thx Bzyq za uwagę , ale w niedziele też może być jak wam pasuje miejsce to samo
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
Jak Banan przyjeżdża to wszystkie inne plany idą w odstawkę więc też będę. Nie wiem tylko czy brudną 205 z rozbitą szybą i bez wiatraka chłodnicy czy niebieskim truchłem na kołach. W sumie w niedziele powinno być pusto na drogach więc może ruszę 205, aczkolwiek dostojne przejażdżki nim po mieście raczej odpadają.
Fajowsko, że jesteście chętni Foxiu nie zastanawiaj się nawet, może w końcu da się spokojnie omówić jakieś spotkanko Absyntowe
Wszystkim pasuje pas startowy w Czyżynach?? Generalnie to nie mam pojęcia gdzie to jest i czy nawigacja mnie tam zaprowadzi, ale jakoś dalibyśmy rady
bananowiec pisze:Fajowsko, że jesteście chętni Foxiu nie zastanawiaj się nawet, może w końcu da się spokojnie omówić jakieś spotkanko Absyntowe
Absynt od powrotu z Pragi leży u mnie na półce i czeka na obalenie w ramach jakiegoś czeskiego after party więc jak najbardziej trzeba w końcu coś ustalić:)
Jako że ostatnio rzadko bywam na zlotach to nie będę forsował lokalizacji. Jakby nikt nic nie wymyślił i liczność grupy nie byłaby przerażająca to zawsze mogę zaoferować nasze skromne progi, poczęstunek ciasteczkiem i herbatą oraz ewentualną posiadówę nad jeziorem jakby komuś brakowało świeżego powietrza. Nie nalegam jednak bo nie lubię być nachalny, niemniej jednak jakbyśmy znowu mieli wylądować w jakimś centrum handlowym...
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
Jak dla nas może być nawet pas startowy, co by tylko nasze Pugi nie zamierzały wystartować w nieznanym nam kierunku
Fox----> Będziemy do Was dzwonić w niedzielę jak wyruszymy z Nowego Targu.Zajedziemy do Krakowa między 15-16 i spróbujemy się przebić w stronę lotniska.Mamy też numer do Manwe, także w razie czego jak się zagubimy to będziemy dzwonić w celu pozyskania informacji nawigacyjnych.
Jutro nas już na forum nie będzie także jeżeli się coś zmieni to prosiłbym o jakieś info sms'em.
No to jak organizatorzy? Gdzie i kiedy się umawiamy? Bo widzę sporo gadania, a mało konkretów.
Proszę o telefon - stawię się tam gdzie będzie trzeba...
Niby zarzuciłem propozycją , nie widzę sprzeciwu więc chyba jest akceptacja
więc:
płyta lotniska na czyżynach ta przeciwna do muzeum lotnictwa, na początku jest w miarę równo i widać będzie nas z drogi co by było nas łatwiej znaleźć
godzina 16
nie padła żadna inna propozycja wiec masz konkret od Bzyqa