No ludziska co tu tak ucichło?? Pasuje pobić rekord frekfencji na tym zlocie. Czas zacząć zbierać ludzi !!!!!!!!!!
Rychu ty sie chyba specjalizowałeś w wysyłaniu meili:>... czyń swoją powinność
Maile wysłane! Przybyło ostatnio parę osób ze Śląska, ale zobaczymy kto z nich zaszczyci nas swoją obecnością
A kulig to dobra rzecz! Niech każdy weźmie sobie sanki i dzieci
A tak w ogóle to widziałem wczoraj jakąś zepsutą czarną 205 na poboczu dwupasmówki w Murckach! Miała naklejkę Śląskiego oddziału ale naprawdę nie mogłem się zatrzymać bo musiałem jak najszybciej zapieprzać do domu Czy to ktoś z Was?
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
hopaki ja chyba w niedziele będę na treningu w Chorzowie
Ale nie jest to daleko z pod IKEA Jak sie dowiem już na 100% to dam znać co i jak bo wiecie o tym że chciałbym sie zjawić pod IKEA ale rozumicie mnie coooooo????????????????
Moj przyjazd tez stoi pod znakiem zapytania, jutro daje auto do mechanika zeby wymienil rozrzad, sprawdzil co jest przyczyna dlawienia i naprawil pierdzacy tlumik
Jak wiemy zlot jutro - Każdemu się coś psuje, lub tak jak ja nie mam kasy żeby wyruszyć na zlot ;-)Klubowicze - zbierajcie sie, jutro 12:00 żebyście wszyscy byli - przecież to jest tylko raz w miesiącu. Także do dzieła - jutro się mam nadzieje widzimy. DO DZIEŁA
Panowie nas jutro niestety nie będzie,jedziemy trenować do chorzowa,dlamnie to mus i obowiązek potrenować na ten nowy sezon więc nie miejcie mi tego za złe prosze!!!!!!! Oczywiście zapraszam Was , jeśli ktoś chciałby podjechać to serdecznie zapraszam. NARAJDZIE
Szkoda, ze dopiero teraz zobaczylem ten poscik Leo, bo akurat bylem w tamtych okolicach ;/ No, ale co sie odwlecze... Mam nadzieje, ze zaprosisz nas na jakis rajdzik?
No witam hopaki,jak tam na zlociku było????
Ja byłem na trteningu jednak lecz nie w Chorzowie a na UROCZYSKU w Świętochłowicach,było extra,dużo śniegu,zakrętów i " boczarów"....
Było Was dużo czy tyle co zwykle?? PZDR>