Zloty w Katowicach!

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
Awatar użytkownika
Dżon Dobra Nadzieja
Uzalezniony
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: Dżon Dobra Nadzieja »

A ja sie podczepie do ciebie na hol i bede sie slizgal jak na sankach... :)
Obrazek  Obrazek

Jestem fanem! Szukalem klubu p205 i go znalazlem 8)7
luzak

Post autor: luzak »

A może jakiś kulig? :mrgreen:
mishel

Post autor: mishel »

No ludziska co tu tak ucichło?? Pasuje pobić rekord frekfencji na tym zlocie. Czas zacząć zbierać ludzi !!!!!!!!!!
Rychu ty sie chyba specjalizowałeś w wysyłaniu meili:>... czyń swoją powinność ;)
luzak

A może jakiś kulig? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Rychu
Uzalezniony
Kontakt:

Post autor: Rychu »

Maile wysłane! Przybyło ostatnio parę osób ze Śląska, ale zobaczymy kto z nich zaszczyci nas swoją obecnością :)

A kulig to dobra rzecz! Niech każdy weźmie sobie sanki i dzieci :mrgreen:

A tak w ogóle to widziałem wczoraj jakąś zepsutą czarną 205 na poboczu dwupasmówki w Murckach! Miała naklejkę Śląskiego oddziału ale naprawdę nie mogłem się zatrzymać bo musiałem jak najszybciej zapieprzać do domu :( Czy to ktoś z Was?
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
Leo

Post autor: Leo »

hopaki ja chyba w niedziele będę na treningu w Chorzowie :(
Ale nie jest to daleko z pod IKEA :mrgreen: Jak sie dowiem już na 100% to dam znać co i jak bo wiecie o tym że chciałbym sie zjawić pod IKEA ale rozumicie mnie coooooo???????????????? :roll:
mishel

Mnie wysiadły diody na alternatorze ale postram sie to zrobić do niedzieli
mishel

Alternator zrobiłem .... teraz traci obroty na gazie (FUCK!) Ale postram sie to jutro zrobić. Jak wszystko bedzie OK to pojawie się ok 12:15 :)
Awatar użytkownika
Przecinak
Junior

Post autor: Przecinak »

Moj przyjazd tez stoi pod znakiem zapytania, jutro daje auto do mechanika zeby wymienil rozrzad, sprawdzil co jest przyczyna dlawienia i naprawil pierdzacy tlumik :?
Peugeot 205 GRIFFE :) Sliczny zielony i z sercem lwa :)
Project GRIFFE ??????? - ??.??.0?
Galeryjka http://gti.peugeot205.pl/gallery/przecinak
Ramzes

Post autor: Ramzes »

Witam

Jak wiemy zlot jutro - Każdemu się coś psuje, lub tak jak ja nie mam kasy żeby wyruszyć na zlot ;-)Klubowicze - zbierajcie sie, jutro 12:00 żebyście wszyscy byli - przecież to jest tylko raz w miesiącu. Także do dzieła - jutro się mam nadzieje widzimy. DO DZIEŁA :twisted: :twisted:
mishel

Autko zrobione !!! Jutro zlocik :)))))))) Do zoabczyska !!!!
Leo

:roll: Panowie nas jutro niestety nie będzie,jedziemy trenować do chorzowa,dlamnie to mus i obowiązek potrenować na ten nowy sezon więc nie miejcie mi tego za złe prosze!!!!!!! Oczywiście zapraszam Was , jeśli ktoś chciałby podjechać to serdecznie zapraszam. NARAJDZIE :)

Będziemy tam od ok.13:30!!!!!!!!
luzak

Szkoda, ze dopiero teraz zobaczylem ten poscik Leo, bo akurat bylem w tamtych okolicach ;/ No, ale co sie odwlecze... ;) Mam nadzieje, ze zaprosisz nas na jakis rajdzik? :D
Awatar użytkownika
Dżon Dobra Nadzieja
Uzalezniony

Post autor: Dżon Dobra Nadzieja »

Chyba się trochę późno zorientowąłem że dzisiaj niedziela... :|
Jak tam na zlocie? kto był?
Obrazek  Obrazek

Jestem fanem! Szukalem klubu p205 i go znalazlem 8)7
Leo

No witam hopaki,jak tam na zlociku było????
Ja byłem na trteningu jednak lecz nie w Chorzowie a na UROCZYSKU w Świętochłowicach,było extra,dużo śniegu,zakrętów i " boczarów"....:)
Było Was dużo czy tyle co zwykle?? PZDR>
Zablokowany