"Remącie" chyba....Manwe pisze:a liczyłem, że będzie co ratować w przyszłości po remoncie
komora i silnik byly w garazutomek05229 pisze:głowica która była pokazana w trawie jakieś dwie strony temu widzę że nadal tak leży...i komora silnika także nie była niczym przykryta...nawet maską
czyli tak teoretycznie zaczyna się od nowa....a nawet gorzej...czyli tak jakbyś się cofną... no ale zobaczymy...bo mam nadzieję że to tylko tak strasznie wygląda...ale jakbym zobaczył tak swój samochód to nie wiem co bym zrobił panu Władkowi (bo na takiego mechanika mi on wygląda-nie mając oczywiście nic do Władków
) i zabrałbym go stamtąd jak najszybciej...
samochód stał pod drzewem, a komora silnika była w garażu ?janczi pisze:komora i silnik byly w garazu
sorry po**** mi sie z silnikiemleon pisze:samochód stał pod drzewem, a komora silnika była w garażu ?janczi pisze:komora i silnik byly w garazu
W polsce jest tragedia :/ Niestety... Mam nadzieje, ze nie bede predko zmuszony tam wrocic, bo jezeli bede musial to zanjac polske i jej realia to samochodu jeszcze przez kilka lat nie skoncze ; )Para pisze:Janczi nic się nie przejmuj, trochę pracy i wszystko wróci do normy. Pewnie nie jest tak źle jak to wygląda na zdjęciach. Wystarczy gąbka i kilka godzin szorowania, wyczyścić w środku i będzie cacy.
Już nigdzie nie wyjeżdzaj, w Polsce jest najlepiej