"Ernest, obrzydliwcze! Te samochody są bezcenne, a Ty od razu o pieniądzach. " cejot- wcale nie od razu bo wcześniej napisałem kilka postów A tak na poważnie to jestem zwyczajnie ciekaw, sam chciałbym takiego cukiereczka i to pewnie dlatego:) Jeśli to wielka tajemnica ile kosztował to żaden problem:)
operatorbazooki pisze:"Ernest, obrzydliwcze! Te samochody są bezcenne, a Ty od razu o pieniądzach. " cejot- wcale nie od razu bo wcześniej napisałem kilka postów A tak na poważnie to jestem zwyczajnie ciekaw, sam chciałbym takiego cukiereczka i to pewnie dlatego:) Jeśli to wielka tajemnica ile kosztował to żaden problem:)
Wiem, wiem... to była tylko taka żartobliwa odpowiedź, żeby temat zostawić w spokoju.
ej no wszyscy się zachwycają a ja nie mogę, nic nie widzę
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
no to mogę się przyłączyć do zachwytów, i gratulacji również dla tego co uczynił dzieło uwiecznienia w pikselach
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
Przebieg jest niesamowity, odczucia pewnie zblizone do jazdy nowa 205tka Silnik pewnie nie zajezdzony bo to przeciez automacik, ahh moze kiedys uda mi sie tym przejechac.
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU