hehe costam mówili w Top Gear że juz są prawie gotowe te nowe bugatti ale wątpie żeby to ogłoszenie było prawdziwe...
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
a wpadło Wam do głowy że to jest tylko po to żeby "rozgłosić" tą firmę w sieci ...
a ludki widzą łaaaaaaaaaał mają Bugatti to może od nich kupię chociaz Marcedesa
podobnie było kiedyś ogłoszonko z Ferrari Enzo .. koleżka zadzwonił z zapytaniem gdzie można autko obejrzeć (były foty i wogóle) ...
a ciekawe co by zrobili jakbym sie uparł i dzwonił codziennie i mówił ze chce go napewno kupic !!!!!!!! hehe
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
heee no tez prawda ... lipa że rocznik 2004 :/ rozmyśliłem sie
chcesz stację paliwową JJ? Uderz z prośbą do gangu WP coś się załatwi A to Bugatti byłoby wiele ładniejsze, gdyby wypuścili je całe czarne. Czasem ludziska kupują takie fury żeby nałapać klientów, niezła reklama. NIedawno na allegro były 3 ferrari N cośtam pod Warszawą, sprowadzone nówki w 3 kolorach. Są szajbusy wśród nas, nic dziwnego
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
Hmm do koloru do wyboru Chociaż w tym autko to bardziej mi sie podoba moc niż wygląd zwłąszcza przodu jakąś Bugatti mi nie odpowiada Kupie Sobie Ferrari F430 też było tam w ofercie jako NOWOŚĆ :D Troche słabsze ale za to ta linia
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...