eee.. niewiem jakas samoróbka pewnie,,, przód ala ferrari
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
No to jest dość trudna a nawet bardzo trudna zagadka natknałem sie na to w gazecie. Autko zostało stworzone przez jedna z firm zajmujacych się projektowaniem samochodów mianowicie Firma ta nazywa sie Laraki Design. Może ktoś będzie wiedział co to Poczekam z odpowiedzią
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
a kto widział ATOMA autko z aluminiowych rur i z silnikiem od Hondy Civic Type-R + Turbodoładowanie osiągi niesamowite
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
no własnie nigdzie nie moge znaleść ... Jeremi nim jeździł w TOP GEAR ... oglądaj albo poszukaj gdzies ... auto sie nazy ATOM cośtam... na wypasie... Stig nim wykręcił czas lepszy niz Porshe Carrerą GT2 .. atom był zaraz za Ferrari Enzo ..
ps. Ferrari Enzo kosztuje 500 000 FUNTÓW a ATOM 30 000 FUNTÓW
Ok z braku zainteresowania tym żółtym a dokładnie było to Laraki Fulgura przecierz proste Mam dla was coś nowego autko jest produkowane seryjnie (może nie w takiej postaci) ale w dużym nakładzie rocznym. Tak więc co to:
idź Ty bestio ano był w gazecie i to świeżej hehe Tak wiec Focus Bubu z Tobą to nie zabawa musisz przeglądać te same gazety co ja hehe ale trzeba przyznać że nieźle ktoś odmienił tego focusa najłatwiej to go chyba jeszcze rozpoznać po tylnej bocznej szybie :D:D Gdyby nie ta gazeta to audi A3 jest dalekie od Focusa hehe