Upragnione Cabrio 1.1 !!
Re: Upragnione Cabrio 1.1 !!

Ostatnio zmieniony 06 lip sob, 2013 8:06 am przez robson, łącznie zmieniany 2 razy.

Ostatnio zmieniony 06 lip sob, 2013 8:07 am przez robson, łącznie zmieniany 3 razy.
- yogurt
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: THP
- Numer Gadu-gadu: 3691207
jeszcze tylko porzadne felgi i silnik i its bjutiful...

Ostatnio zmieniony 06 lip sob, 2013 8:07 am przez robson, łącznie zmieniany 3 razy.
Dzisiejsze zakupy 

Ostatnio zmieniony 06 lip sob, 2013 8:09 am przez robson, łącznie zmieniany 1 raz.
- Orfister
- Moderator
- Posiadany PUG: Peugeot 205 CTI
- Numer Gadu-gadu: 2690638
- Kontakt:
Będziesz zakładał co tydzień inną gałkę ?
A co się stanie jak te Ci się znudzą ?

- mlody333
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Był 205, 307 jest 106 TU1JP oraz 207 TU5JP4
- Numer Gadu-gadu: 0
Robson skąd Ty wziąłeś takie listwy? Dałbym się za takie pokroić. Poza tym pozdrawiam kolegę z branży 

- cejot
- Forum Admin
- Posiadany PUG: 205 Automatic, 205 El Charro, 205 ...
Niezłe! Gratuluję łupów.robson pisze:Dzisiejsze zakupy

To z dodatków. Można takie czasem dorwać, ja kupiłem na forum. Przy odbiorze osobistym krojenie gratis.mlody333 pisze:Robson skąd Ty wziąłeś takie listwy? Dałbym się za takie pokroić. Poza tym pozdrawiam kolegę z branży

Orfister pisze:Będziesz zakładał co tydzień inną gałkę ?![]()
Szkoda było by poszły do pieca

Ostatnio zmieniony 06 lip sob, 2013 8:09 am przez robson, łącznie zmieniany 1 raz.
- mlody333
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Był 205, 307 jest 106 TU1JP oraz 207 TU5JP4
Tak mi się wydawało, że są akcesoryjne, widziałem takie w katalogu dodatków i kiedyś na Pugu w modelu Accent. W takim razie polowanie czas zacząć.
Jak mi się znudzą,to odkleje i ci dammlody333 pisze:Tak mi się wydawało, że są akcesoryjne, widziałem takie w katalogu dodatków i kiedyś na Pugu w modelu Accent. W takim razie polowanie czas zacząć.

Ostatnio zmieniony 06 lip sob, 2013 8:08 am przez robson, łącznie zmieniany 1 raz.
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Kontakt:
No pięknie wypolerowany dekiel! Ale skoro się nudzisz, to może byś zrobił porządek we własnym temacie?
Już parę osób zwróciło mi uwagę, że na ostatnich kilku stronach znajduje się kilkanaście postów o identycznej treści - cytuję "
", "
" albo "
"
Sprawdziłem i w jednym miejscu jest ich aż pięć z rzędu. Zgodnie z regulaminem nie piszemy na tym forum posta pod postem.
Nie mówiąc już o tym, że te wiadomości nie wnoszą zupełnie nic do dyskusji, więc pasowałoby je po prostu skasować.
A następnym razem dwa razy zastanów się, zanim coś napiszesz, skoro aż tak często wstydzisz się tego co sam masz nam do powiedzenia.
Już parę osób zwróciło mi uwagę, że na ostatnich kilku stronach znajduje się kilkanaście postów o identycznej treści - cytuję "

Sprawdziłem i w jednym miejscu jest ich aż pięć z rzędu. Zgodnie z regulaminem nie piszemy na tym forum posta pod postem.
Nie mówiąc już o tym, że te wiadomości nie wnoszą zupełnie nic do dyskusji, więc pasowałoby je po prostu skasować.
A następnym razem dwa razy zastanów się, zanim coś napiszesz, skoro aż tak często wstydzisz się tego co sam masz nam do powiedzenia.
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich

Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich

Ostatnio zmieniony 06 lip sob, 2013 8:08 am przez robson, łącznie zmieniany 1 raz.