Ford Fiesta
- DJPreZes
- Moderator
- Posiadany PUG: Roland Garros/307
- Numer Gadu-gadu: 2516096
Re: Ford Fiesta
Zielony, pomarańczowy i..? Granatowy (bo takiego ST widziałem, ale myślałem, że to samoróbka) i...
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio

- sekator
- Maniak
- Posiadany PUG: RADON Jelous, 1,9gti, Cupra Ateca, KIA Sorento'15 .. dosłownie "było" 1,3rallye :-(
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
biały
http://www.mplenergy.pl/ - akumulatory przemysłowe VRLA: AGM, żelowe oraz źródła energii odnawialnej
-
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 xs
Chodziło mi o to że fajnie razem wyglądają na foto
Co do koloru rs'a to jest przechu... widzę takiego codziennie i napatrzeć się nie mogę ( niestety nie u siebie w garażu
).

-
- Peugeot 205 Master
- Numer Gadu-gadu: 10090927
RS byl dostepny w kolorze bialym, niebieskim, zielonym oraz czarnym(RS500).
@operator-zapewne nadejdzie taki dzien w ktorym bedziesz mogl sobie sprawic takie auto, zycze Ci tego. Obys sie po jego kupnie tak nie zmienil jak ja
@operator-zapewne nadejdzie taki dzien w ktorym bedziesz mogl sobie sprawic takie auto, zycze Ci tego. Obys sie po jego kupnie tak nie zmienil jak ja

Kazda morda pasuje do Forda!
- DJPreZes
- Moderator
- Posiadany PUG: Roland Garros/307
- Numer Gadu-gadu: 2516096
Kuuuuuurde - miałem jakiś dziwny sen, że to ST a nie RS. Ok - nie piję już więcej (mniej też chyba nie).
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio

-
- Peugeot 205 Master
Jak to kolega z pracy mawia-In your faeces!! Nie ma co sie dziwic ze uzywa tego okreslenia poniewaz jest pedalem i lubi w pupe
Obiecane zdjecia nowych stopownikow do Fiesty. Dlugo sie zastanawialem jaki zestaw oraz jakiego producenta. Mialem do wyboru AP, Alcon, Stoptech, Ksport oraz underdog'a Pbbrakes. Jako ze uznaje zasade big is beautiful, firmy z najwyzszej polki odpadly poniewaz nie oferowaly tego co mnie interesowalo a mianowicie rozmiar tarczy 380mm. Przegladajac brytyjskie forum przez przypadek przeczytalem o firmie Pbbrakes prowadzona przez Brytyjczyka zamieszkalego w Tajwanie ktory rozwinal firme zajmujaca sie produkcja sportowych ukladow hamulcowych oraz zawieszen. Zaryzykowalem i przyszlo cos takiego
Wydaje mi sie ze za niecale 10k nie mam na co narzekac ale zobaczymy jak sie zestaw bedzie sprawial na aucie a nie na stole.

Uuuuuuffffffffffffffffffffffff jaka ulga sie pochwalic i nakarmic swojego ego

Obiecane zdjecia nowych stopownikow do Fiesty. Dlugo sie zastanawialem jaki zestaw oraz jakiego producenta. Mialem do wyboru AP, Alcon, Stoptech, Ksport oraz underdog'a Pbbrakes. Jako ze uznaje zasade big is beautiful, firmy z najwyzszej polki odpadly poniewaz nie oferowaly tego co mnie interesowalo a mianowicie rozmiar tarczy 380mm. Przegladajac brytyjskie forum przez przypadek przeczytalem o firmie Pbbrakes prowadzona przez Brytyjczyka zamieszkalego w Tajwanie ktory rozwinal firme zajmujaca sie produkcja sportowych ukladow hamulcowych oraz zawieszen. Zaryzykowalem i przyszlo cos takiego

Uuuuuuffffffffffffffffffffffff jaka ulga sie pochwalic i nakarmic swojego ego

- xtrack
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 1.9 GTI
- Kontakt:
na raty brałes?na ile lat?pod hipoteke?
-
- Peugeot 205 Master
Oczywista oczywistosc w tym miesiacu zaplacilem ostatnia rate za Quaifa wiec szaleje dalej.
-
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 xs
10kpnl czy 10k jurków? 

-
- Peugeot 205 Master
No patrz jak podaje ceny w sek to jest zle teraz podalem w pln i tez zle, poddaje sie 

-
- Peugeot 205 Master
Mile spedzona niedziela z Dr Vargasem i udalo sie zamontowac zestawik. Montaz byl banalnie prosty ale to chyba nic dziwnego, druga sprawa to odpowietrzanie do ktorego mam pewne watpliwosci. W sumie trzy razy otpowietrzalismy i sam juz nie wiem czy jest jak ma byc. Pozyjemy zobaczymy narazie zestaw sie musi ulozyc

- PrezesBednarz
- Maniak
- Posiadany PUG: 90' 205 CTI XU5 JA i inne
taka moda
-
- Peugeot 205 Master
Jak jest czym jechac to i musi byc czym hamowac ale do niektorych rzeczy trzeba dojrzec, przeciez rownie dobrze moglem zainwestowac ta sama gotowke w moc i miec te 350+. Prawdopodobnie 90+% uzytkownikow tego forum wlasnie tak by zrobilo i pewnie by wyladowali swoim RSem w oponach bo sie heble nagle skonczyly podczas zabawy na torze jak tez sie stalo z powyzej opisywanym RSem z pakietem ATM420. Ale co tam naprawa kosztowala jedynie 25k PLNOW. Kazdy sie bawi jak lubi ja zawsze zaczynam od modyfikacji ukl. hamulcowego i zawieszenia.