Wypadek 205gti na arkuszowej...
- ja2nek
- Junior
- Posiadany PUG: 205 GTI TCT
- Numer Gadu-gadu: 7048723
Wypadek 205gti na arkuszowej...
Nie wiem czy dobrze kojarze ale to chyba auto Gumy.... Masakrycznie skasowane...
http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje, ... 03668.html
Nie podali nic o stanie zdrowia kierowcy z Puga ale mam nadzieje że Michałowi nic nie jest...
http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje, ... 03668.html
Nie podali nic o stanie zdrowia kierowcy z Puga ale mam nadzieje że Michałowi nic nie jest...
No Peugeot, no cry...Turbo żyje, Turbo pije, Turbo dmucha, Turbo wszystkich rucha 

Re: Wypadek 205gti na arkuszowej...
Póki co podobno połamane nogi, wycinany był z Puga, ale generalnie żyje. Więcej nie wiem jeszcze...
-
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: Dużo 205 & Partner V6
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
O cholera! Dobrze, że gorzej się to nie skończyło
Wiadomo kto zawinił?

Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko
https://www.facebook.com/205renovation/
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...

Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko

Grzesiu... Nie wiadomo na razie. Kilometr od domu, wracał, więc raczej był wyjeżdżony. Nie potwierdzone informacje są takie, że dostawczak wyjechał zza audi jadącego w przeciwnym kierunku i pieprznął w niego czołowo.... Ale to niepotwierdzone info...
- dzikson
- Maniak
- Posiadany PUG: 205XS
- Kontakt:
Z tego co można wyczytać wśród znajomych Michała na fejsie, jest w Szpitalu Bielańskim, ze złamaniami nóg, poobijany ale przytomny. Poza nogami żadnych poważnych obrażeń.
Cholernie dziwne wrażenie, bo jeszcze dziś wieczorem widziałem Jego wpis na fb, zapowiadający kolejny, typowo piątkowy PowolnyObjazdMiasta.
Trzymam kciuki za sprawny powrót do zdrowia!
Cholernie dziwne wrażenie, bo jeszcze dziś wieczorem widziałem Jego wpis na fb, zapowiadający kolejny, typowo piątkowy PowolnyObjazdMiasta.
Trzymam kciuki za sprawny powrót do zdrowia!
- Orfister
- Moderator
- Posiadany PUG: Peugeot 205 CTI
- Numer Gadu-gadu: 2690638
- Kontakt:
Bardzo to wszystko przykre, miejmy nadzieje, ze szybko wróci do zdrowia...dalsze komentarze są zbędne 

- Pluto
- Maniak
- Posiadany PUG: Audi A4 Quattro Avant
- Kontakt:
Powrotu do zdrowia!
- klekocix
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Junior
Bardzo szkoda kierowcy, zdrówka życzę.
Szkoda również auta...
Niestety - pamiętam jak byłem jeszcze w klubie Golfa 3 to też jeden z użytkowników rozbił jakieś wyjątkowe GTI, na 10 wpisów w tym temacie 3 pisało, że życzą zdrowia kierowcy, 7 napisało "rezerwuję felgi", "rezerwuję silnik o ile się nadaje"... Patologia...
Szkoda również auta...
Niestety - pamiętam jak byłem jeszcze w klubie Golfa 3 to też jeden z użytkowników rozbił jakieś wyjątkowe GTI, na 10 wpisów w tym temacie 3 pisało, że życzą zdrowia kierowcy, 7 napisało "rezerwuję felgi", "rezerwuję silnik o ile się nadaje"... Patologia...
"Mężczyzna jest panem w swoim domu... ale garaż to jego sanktuarium" 

- Stopx
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Gejtry
Dokładnie tydzień temu były robione wspólne foty z zakończenia sezonu youngtimerów...
Michale obyś jak najszybciej wrócił do zdrowia.
Michale obyś jak najszybciej wrócił do zdrowia.
- Pluto
- Maniak
- Kontakt:
To jest tak wszędzie. Znajomy się 106 rozbił to pierwsze posty były typu czy nic się nie stało (sam wrzucił fotki na forum z wypadku). Jednak później się pojawiły wpisy właśnie typu co pisałeś.klekocix pisze:Bardzo szkoda kierowcy, zdrówka życzę.
Szkoda również auta...
Ważne, że żyje. Auto rzecz nabyta.
- ciechom
- Junior
- Posiadany PUG: 205 GTI, 205 Look
- Numer Gadu-gadu: 0
Hej,
... no powiem Wam że jak zadzwonił do mnie Michał z 205Garage ... to zamarłem ... pół nocy spać nie mogłem ... :/
Dziwne uczucie jak widzi się auto kumpla w strzępach i trudno się dowiedzieć coś ... ale się udało m.in. prze FB.
W sobotę już z Gumą rozmawiałem a dziś go odwiedziłem.
Obie nogi ma połamane ... niestety jak to stwierdził "zrobiło się ciasno"
Osobiście nie dopytywałem ale inni tak więc z jego relacji: jechał 50-60 (to niebezpieczne skrzyżowanie ze światłami), bus skręcił tuż przed nim, nie miał szans hamować ani uciekać :/ a Audi dostało rykoszetem od busa.
Michał dużo śpi i się regeneruje, nos i lewa noga już poskładane, teraz jeszcze czeka na poskładanie prawej nogi ... i aż go wypuszczą
PS. części zostają na odbudowę nowego PUG-a, więc wszystkie rezerwacje odwołane

... no powiem Wam że jak zadzwonił do mnie Michał z 205Garage ... to zamarłem ... pół nocy spać nie mogłem ... :/
Dziwne uczucie jak widzi się auto kumpla w strzępach i trudno się dowiedzieć coś ... ale się udało m.in. prze FB.
W sobotę już z Gumą rozmawiałem a dziś go odwiedziłem.
Obie nogi ma połamane ... niestety jak to stwierdził "zrobiło się ciasno"

Osobiście nie dopytywałem ale inni tak więc z jego relacji: jechał 50-60 (to niebezpieczne skrzyżowanie ze światłami), bus skręcił tuż przed nim, nie miał szans hamować ani uciekać :/ a Audi dostało rykoszetem od busa.
Michał dużo śpi i się regeneruje, nos i lewa noga już poskładane, teraz jeszcze czeka na poskładanie prawej nogi ... i aż go wypuszczą

PS. części zostają na odbudowę nowego PUG-a, więc wszystkie rezerwacje odwołane

- guma
- Junior
- Posiadany PUG: 205
- Numer Gadu-gadu: 3734334
Dzięki bardzo za miłe słowaciechom pisze:PS. części zostają na odbudowę nowego PUG-a, więc wszystkie rezerwacje odwołane

A co do planów- plan jest prosty, żeby zbudować nową, szybszą i już bezpieczniejsza 205tkę

ps. mam nadzieję, że mi pomożecie, bo paru gratów na pewno będę potrzebował, ale wszystko w swoim czasie, teraz trzeba wyleczyć rany i stanąć na nogi.
- Muppet
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: Junior 1.0
- Numer Gadu-gadu: 13830997
Wracaj do zdrowia, bo to najważniejsze, a na 205 masz całe życie żeby zrobić 

- Orfister
- Moderator
- Posiadany PUG: Peugeot 205 CTI
- Numer Gadu-gadu: 2690638
- Kontakt:
Życzę Ci na prawdę szybkiego powrotu do pełni zdrowia...ciesze się, ze masz do tego wszystkiego zdrowe podejście i nie załamałeś się...a to znaczy, ze silny z Ciebie człowiek...trzymam kciuki i wszystko inne co się da by Ci się wszystko ułożyło 

- Pluto
- Maniak
- Kontakt:
Szybkiego powrotu do zdrowia Guma!