Link do trasy: http://her.is/F2F9p

Ja mam urlop zarezerwowany konkretnie w tym terminie, więc jestem w 100% za jego utrzymaniem.jozek pisze:Czy termin wyjazdu jest aktualny tj.1-11maj? Trzeba podjąć decyzje co do trasy. Myślę że warto również zrobić magnesy podobnie jak w ubiegłym roku...
My też mamy urlpoy wzięte z Martyną na ten termin.EmilTD pisze:Ja mam urlop zarezerwowany konkretnie w tym terminie, więc jestem w 100% za jego utrzymaniem.jozek pisze:Czy termin wyjazdu jest aktualny tj.1-11maj? Trzeba podjąć decyzje co do trasy. Myślę że warto również zrobić magnesy podobnie jak w ubiegłym roku...
Co do zamieszczonej przeze mnie propozycji zaznaczę że jest to tylko jej zarys który na pewno wymaga dopracowania, jeśli będzie ogólne poparcie. W tym roku nie mamy podanego jak na dłoni i dopracowanego w najmniejszym szczególe planu całego wyjazdu przygotowanego przez Foxa, tak więc wszyscy zainteresowani mogli by wyrazić swoje zdanie na ten temat. Osobiście coś mi po cichu podpowiada Rumunię z uwagi na to że nigdy tam nie byłem jednak wizja powrotu na Bałkany jest także bardzo ciekawa.
Hej, bardzo cieszę się, że temat ożył i taki był mój zamysł aby wywołać dyskusję. Trasa zaproponowana przez Ciebie jest jak dla mnie bardzo dobra. Wy macie już jakiś pogląd na Rumunię gdyż tam byliście. Zastanawia mnie jedna rzecz, czy na pewno droga prowadząca z Sibiu do Ramnicu Valcea oznaczona na mapie numerem 7 to Transfogarska? Wedle wszelkich źródeł mi dostępnych owa słynna Transfogarska to droga równoległa położona na wschód od 7 o oznaczeniu 7c.Część tu znowu Ania!
Widzę, że poza mną i Gadziną nikt nie pała pragnieniem powrotu na Bałkany, tak więc może będę chociaż pomocna w kwestii zaplanowania przejazdu przez Rumunię- Emilu, mam nadzieję, że nie będziesz miał mi tego za złe, że Ci wchodzę w paradę. Mam mapę i przewodnik od Foxa (wybacz że nadal nie oddany, ale jak widać jeszcze się przyda), więc to taki mój as w rękawie.