na lift przyjdzie pora, na razie trzeba to auto całe rozebrać, wyciąć przód, wstawic nowy który już mam w garażu, póniej obspawać bude, pożniej nowy lakier i dopiero składanie na nowych gratach
205 1.9 Dturbo -> NIE MA OGNIA BEZ DYMU !!! ;P
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!
stef pisze:niva elegancki samochodzik sam myślę nad takim na zimę
została własnie kupiona by jeżdzić nią zimą, ten konkretny egzemplarz został kupiony za psie pieniądze ale tylko dlatego że trzeba wstawic mu nowy przód ze wzgledu na fakt słabej naprawy domowymi sposobami wypadku z dzikiem jak auto było jeszcze u lesniczego.
Musisz uważać na korozję bo ta jest wszedobylska w tanich egzemplarzach, ta moja akurat takowej ma mało
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!
czarny mat mi sie nie widzi, ruda - no cóż, trzeba trafić na odpowiedni egzemplarz, w moim nie ma tragedi ale pare miejsc trzeba obspawać, wzmocnić całą budę od spodu
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!
Jakies 10 lat temu to było moje marzenie, chyba nawet to zdjecie mialem na pulpicie dlugi czas
Ze zdjecia to tylko kolor sie udalo znaleźć reszta to imperialistyczny wynalazek...
moralez pisze:Jakies 10 lat temu to było moje marzenie, chyba nawet to zdjecie mialem na pulpicie dlugi czas
Ze zdjecia to tylko kolor sie udalo znaleźć reszta to imperialistyczny wynalazek...
takich kółek szukam na lato
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!