Witam zakupiłem autko niedawno Peugeota 205 Look z silnikiem 1.0. Autko bardzo mi się podoba. Tylna klapa od xrd. Potrzebuje jeszcze wizyty u mechanika bo do wymiany rozrząd i uszczelka, miesza się olej z płynem chłodniczym ;/ Tłumik wymieniony jedynie jeszcze rura od kolektora jest jak sito i mam dźwięk diesla.
Potrzeba mi jeszcze oryginalnej przełączki do ssania.
Przebieg 168tyś
4-biegowy
Rocznik 1991
Koła 13
I szyberdach z roletkami
Prowadzi się bardzo dobrze i mam nadzieję że jeszcze dłuugo posłuży
zdjęcia
Załączniki
Ostatnio zmieniony 02 lis pn, 2015 11:25 pm przez Neko, łącznie zmieniany 2 razy.
nowak68 pisze:Gratuluję, ładny Bardzo ciekawe te roletki szybra, no i zmieniaj kierunki i zdejmuj kołpaki zanim Filip zobaczy
Za pozno, juz widzialem
Fajny Look, pokaz jak tam wyglada blacha na laczeniu slupka B z progiem, w bagazniku i pod kanapa, na zdjeciach ogladanych na telefonie wyglada na calkiem zdrowy egzemplarz
A co do kolpakow i kierunkow to wiesz co masz robic
Rocznik 1991, szara deska, tylne lampy, wszystkie te elementy wskazuja na to, ze samochod opuscil (pewnie jako jeden z ostatnich) fabryke jako ph1.5, na 100% wyjezdzajac z niej mial pomaranczowe kierunki
Tropem też może być to, że na przednich błotnikach są wszystkie paski i napisy, a na tylnym prawym brak. Wniosek - Tam była jakaś przygoda i raczej tył był zmieniany niż przód.
Z resztą, niech się hopak najpierw silnikiem zajmie. Uszczelka pod głowicą+planowanie, rozrząd i olej - to jest do zrobienia "na już". Z tego co wiem, chęci są dobre, a odpowiednie środki zostają przygotowywane w szybkim tempie. Myślę że Darek już niedługo może spodziewać się naszego telefonu