Dziękuję bardzo,postaram się w miarę możliwości poduczyć wrzucać zdjęcia,aczkolwiek nie jestem dobry w komputerach programach itd

oczywiście zaraz wrzucę wiecej zdjęć Pegocika

kupiłem tutaj w Polsce w Wolsztynie,był wystawiony na OLX,tak rocznik to jest 1987 modelowo 1988 potwierdzenie Peugeot Polska,aczkolwiek jest zarejestrowany jako składak 1997 tak to było w tamtych czasach że tak przywozili w ten sposób Autka już miałem G60 identycznie zarejestrowany ale dla mnie to nie ma problemu jak go zrobię idealnie to wróci do Niemiec tam go zarejstruję i dostanie Brief z rocznikiem 1987

co do zrobienie..hmmm...tak uszkodzony lekko w tył,ogólnie jeżdzi ale szału nie ma,juz stoi u mechanika i działają mechanicznie z Autkiem,po wyjezdzie idzie do dobrego blacharza i laiernika i cały nowy lakier,ogólnie w tym roku musi byc buda i mechanika zrobiona na tip top i reszta to juz sama przyjemność z jazdy itd,zaraz wrzucę zdjęcia

to zdjęcie z dnia zakupu na placu u właściciela

to zdjęcie z pierwszego tankowania po kupieniu

to zdjęcie już u mnie na placu i po zamontowaniu oryginalnej kierownicy bo jak kupiłem to była GTi ale z innego Pegota 4 ramienna