simon3 pisze:No co Wy...! O Golfach będziecie dyskutować?
Simon ma rację - koniec bajery o Golfach. Temat dotyczy 205 GTI ze SwissGarage i tego się trzymajmy. Kolejne posty o VW lecą.
A co do papieru z Peugeot Polska, to wiele osób na tym forum powie Ci, że oni tak naprawdę nie mają o 205-tkach pojęcia.
Jaką datę produkcji ustalili tak w ogóle? Tzn nie rok, ale miesiąc i dzień...
szczerze to dokładnie nie wiem,muszę dokładnie poczytać ten papier,ale został w Aucie i jest u mechanika postaram się jutro podjechać to zweryfikuję dokładnie,będę całego przemalowywał na kolor czerwony jakie Gti wychodziły,zawsze marzył mi się czerwony
simon3 pisze:No co Wy...! O Golfach będziecie dyskutować?
Simon ma rację - koniec bajery o Golfach. Temat dotyczy 205 GTI ze SwissGarage i tego się trzymajmy. Kolejne posty o VW lecą.
A co do papieru z Peugeot Polska, to wiele osób na tym forum powie Ci, że oni tak naprawdę nie mają o 205-tkach pojęcia.
Jaką datę produkcji ustalili tak w ogóle? Tzn nie rok, ale miesiąc i dzień...
szczerze to dokładnie nie wiem,muszę dokładnie poczytać ten papier,ale został w Aucie i jest u mechanika postaram się jutro podjechać to zweryfikuję dokładnie,będę całego przemalowywał na kolor czerwony jakie Gti wychodziły,zawsze marzył mi się czerwony
na razie weryfikuję pewne rzeczy oznaczenie silnika ma D6B to wyczytałem że ma 94KW i pomału troszkę staram sie dowiadywać coś więcej o tych modelach
Nie rozumiem... Załatwiasz kwity z centrali Peugeota, chcesz rejestrować go w Niemczech, żeby wyprostować papiery i do tego wszystkiego zafundujesz mu karkołomną operację zmiany koloru?
Ja wiem - Twój cyrk, Twoje małpy, ale z 30-letnią ikoną motoryzacji trzeba postępować trochę jak z renowacją zabytków. Kilka niewprawionych fałszywych ruchów i cały misterny plan w piz...
Gris Graphite to też piękny kolor. Zostań przy oryginale.
RafGentry pisze:Nie rozumiem... Załatwiasz kwity z centrali Peugeota, chcesz rejestrować go w Niemczech, żeby wyprostować papiery i do tego wszystkiego zafundujesz mu karkołomną operację zmiany koloru?
Ja wiem - Twój cyrk, Twoje małpy, ale z 30-letnią ikoną motoryzacji trzeba postępować trochę jak z renowacją zabytków. Kilka niewprawionych fałszywych ruchów i cały misterny plan w piz...
fresk.jpg
Gris Graphite to też piękny kolor. Zostań przy oryginale.
Już załatwiłem tak z go też był skladakiem i sprzedalem w Niemczech bez problemu to autko. Aczkolwiek gti chcę zostawić do emerytury a kolor chcę czerwony gdyż najbardziej mi się podoba i taki gti mi się mazy sorki za błędy i pisownię piszę z telefonu i jadę autem
Pomyśl nad kupnem jeszcze jednej sztuki i maluj sobie jak chcesz ale takie GTi PH 1 to zostaw w oryginalnym kolorze. Tu na forum jest dużo szpeców znających się na tych autkach. Każdy z nas chce dążyć przy odbudowie do oryginalności.
Jak chcesz robić po swojemu to Twoja sprawa ale nie licz, że w wątku tego auta będzie dużo wypowiedzi.
Słuchaj dobrych rad kolegów z forum.
Peugeot 205 CTI zielony - Jak dorosnę będę JAGUAR-em
fila1223 pisze:Przecież gti ph1 wychodziły czerwone więc o co chodzi ?
Inne wychodziły. Ten wyszedł grafitowy i taki powinien zostać.
Taniej wyjdzie znalezienie czerwonego. To bardzo pospolity kolor jak na GTI...
Witajcie po waszych radach i przespaniu się i przemyślenia chociaż nie było to łatwe zostaje oryginalny kolor .pytanko piszesz ze jest to grafitowy a cholerka mi to wygląda na czarny? Dziękuję za cenne rady pozdrawiam
czargosia pisze:Pomyśl nad kupnem jeszcze jednej sztuki i maluj sobie jak chcesz ale takie GTi PH 1 to zostaw w oryginalnym kolorze. Tu na forum jest dużo szpeców znających się na tych autkach. Każdy z nas chce dążyć przy odbudowie do oryginalności.
Jak chcesz robić po swojemu to Twoja sprawa ale nie licz, że w wątku tego auta będzie dużo wypowiedzi.
Słuchaj dobrych rad kolegów z forum.
Dziękuję za dobre rady więc zostaje w oryginale a z kupnem jeszcze jednego to będzie problem gdyż szukam innego starego Francuza :)pozdrawiam
Pamiętam to autko z aukcji na OLX. Ja bym się bała składaka, bo nie wiem czym to grozi i co to tak właściwie znaczy (eh, baba ), a kojarzy się źle. Ale skoro Ty wiesz co z tym zrobić, to dobrze
Teraz tylko odnowić go w oryginale i będzie miód malina