nowak68 pisze:To Ty z tym praniem na powódź w Gdańsku czekałeś

205 XS rulez

nowak68 pisze:To Ty z tym praniem na powódź w Gdańsku czekałeś
Ferroz... Obstawiam trzy miesiące do pojawienia się korozji, sześć do odpadnięcia pierwszych kawałków tlenku żelaza, w przyszłe wakacje perforacja....szasz pisze:To jest jakiś polski producent, zobacz naklejkę na zdjęciu.
Nic a nic nie podoba mi się to co napisałeś. Naturalnie z uwagi na treść :O w razie czego trzeba będzie reklamować2mouse pisze:Ferroz... Obstawiam trzy miesiące do pojawienia się korozji, sześć do odpadnięcia pierwszych kawałków tlenku żelaza, w przyszłe wakacje perforacja....szasz pisze:To jest jakiś polski producent, zobacz naklejkę na zdjęciu.Popieram polskich producentów, ale ten niech sczeźnie...
Izawit i Ferroz... Wzór bylejakości... Chińszczyzna jest lepsza. :/
Tłumik Ferroza w byłym moim Berlingu fizycznie się rozpadł po 9 miesiącach. Mocowanie rury odseparowało się od reszty korozyjnie... W środku była kupka proszku. Straszny syf...dzikson pisze:Sądzę, że wątpię![]()
U mnie dokładnie ta rura Ferroza jeździ od końca lutego (pół roku) i nic złego się z nią nie dzieje. Zaglądałem niedawno, nic jej nie zjada, nawet w środkowej części, gdzie miała okazję zarysować się o garby, naruszona powierzchnia nie wykazuje korozji.
Rurę kupiłem w hurtowni za 77pln.
Fakt, że przydałoby się środkowe zawiesie, ale nawet bez niego tragedii nie ma.