O pośladkach Maryni, czyli luźne gadki :)
- JoT_JoT
- Moderator
- Posiadany PUG: był 205 Junior Exlusive Obecnie Saxo
- Numer Gadu-gadu: 3288286
NO widzisz Iveras nie przeczytasz a marudzisz tylko zdjęcie tatoo (projektowanego przez Andzie
) Jest dużo wcześniej bo później wyrosła wielka dyskusja na ten temat i bardzo szybko sie pojawiło ładnych pare stron
:):) Tego tematu
Ferguss już sie nie mogę doczekać ślicznych nowych fotek twego bolida

Ferguss już sie nie mogę doczekać ślicznych nowych fotek twego bolida

Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
heheh dobre dobreFerguss pisze:Iveras my po prostu musimy dojść do sedna sprawy (ale nie wiemy jaka to sprawa) i dążymy do konsensusu w temacie bliżej nieokreślonym , dlatego to tak się dłuży

heh ale czym czym iveraskuiveras pisze:może jak Andzia mnie ośmieli to cośprzyjdzie mi do głowy

coś w tym jest - wciągaFerguss pisze:Dokładnie, dzień bez tematu o Ass Maryni jest dniem straconym

- PIT_R
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Peugeot 306 1.6 90KM :)
- Numer Gadu-gadu: 3914690
- Login tlen: infernal_lord_hellboy
- Kontakt:
No ja dalem swoje zdjecie specjalnie dla Andzi
Chyba teraz czas na Was panowie
A jako temat to jestem ciekaw, czy kobiety na prawde patrza kto czym jezdzi i szufladkuja takiego kogos ??
Nie mowie Andziu, ze Ty tak kazdego oceniasz czym sie wozi, ale czy na przyklad spotkalas sie z takim postepowaniem u innych kobiet ??

A jako temat to jestem ciekaw, czy kobiety na prawde patrza kto czym jezdzi i szufladkuja takiego kogos ??

- iveras
- Maniak
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1660813

(Górny Śląsk: umiarkowane opady deszczu z przejaśnieniami, temperatura od 10st do 15st C)
kiedy warunki na drodze są mocno średnie, kierowcy wymuszają pierwszeństwo, hamują ni z tego ni z owego, ludzie wbiegają na pasy prosto pod auto ... wyjechałem z domu na 10 minut i o mały włos: nie rozjechałem jakiegoś szczyla, nie wpieprzyłem w wymuszającego pierszeństwo kolesia i nie zaparkowałem w bagażniku pewnego ciecia który wjechał pod prąd i skręcił na mnie żeby uciec przed autobusem jadącym z naprzeciwka "oups"

If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
- iveras
- Maniak
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1660813
sory za te zwierzenia 
Zależy do kogo pijesz Pit_R, znam mnóstwo interesujących dziewczyn, które nie wiedzą co to peugeot i znam wiele ładnych dziewczyn, które znają się na autach lepiej niż Kaktus
tylko dlatego, że poznają mnóstwo facetów z co raz to innym samochodem
BLEEE

Zależy do kogo pijesz Pit_R, znam mnóstwo interesujących dziewczyn, które nie wiedzą co to peugeot i znam wiele ładnych dziewczyn, które znają się na autach lepiej niż Kaktus

BLEEE
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
No PIT_R specjalnie dla mnie ujawnił swoje śliczne, kuszące oblicze
ojojjjjjj hmm do mnie to pytanie?
oczywiście ze się spotkałam- mysle ze to jest obustronne- wiele kobiet - jak oceniłes "szufladkuje" jak i męzszyzn równiez. To dotyczy poziomu finansowego, czyli między innymi autko, dom itd - jak i wygląd - jest to bardzo czestą wadą dzisiejszej społeczności
(szufladkowanie ludzi- w tego dotyczącej sprawie)- obojętne czy u samiczek czy u samców
wiele osób lubi być otaczana pięknymi bogatymi reprezętującymi coś sobą ludzmi- a bywa tak ze sami sobą nic nie reprezętują
A co do odpier...ania - poprostu brak jakiejkolwiek wyobraźni udziela się wielu ludzia (duzo osób czuje się królami drogi)- kierowcy jak i piesi = myślą często ze mają władze itd - gdyby tak wyrzekli się złudzenia o panowaniu- bylo by inaczej
po za tym pośpiech itd- czesto nas pozbawia jakiegokolwiek myslenia

ojojjjjjj hmm do mnie to pytanie?
oczywiście ze się spotkałam- mysle ze to jest obustronne- wiele kobiet - jak oceniłes "szufladkuje" jak i męzszyzn równiez. To dotyczy poziomu finansowego, czyli między innymi autko, dom itd - jak i wygląd - jest to bardzo czestą wadą dzisiejszej społeczności

A co do odpier...ania - poprostu brak jakiejkolwiek wyobraźni udziela się wielu ludzia (duzo osób czuje się królami drogi)- kierowcy jak i piesi = myślą często ze mają władze itd - gdyby tak wyrzekli się złudzenia o panowaniu- bylo by inaczej
po za tym pośpiech itd- czesto nas pozbawia jakiegokolwiek myslenia