tutaj taka wiosenna fotka z Inauguracji Sezonu Tuningowego 2005 w roli głównej Monika z Java Car Design w Mercedesie S-klasse cabrio na 20-calowych chromowanych felgach ze spinnerami - większość osób z męskiego grona widowni miała problem czy podziwiać auto czy kobietę w nim siedzącą gdybyśmy urządzili konkurs na najlepszą kobietę - wizytówkę firmy to Monia była bezkonkurencyjna pomimo, że kilka wystawiających się firm miało kobitki z agencji modelek
wedle życzenia - foto Mietka poniżej załóżcie śliniaki hyhy, ja już go co prawda widziałem jeszcze przed IST 2005 przed GT Drift Cup gdzie również Java Car Design się reklamowała, ale i tak jak wjeżdżał na teren zlotu to szczena zwiała mi na drugi koniec miasta
To temat o Ass Maryni wiec może jednak lepiej wiecej zdjęć Mesia (z Monią :)) Oczywiście jest wiele kobiet i to prawda które ropztróją kandydature faceta pod względem jedynie zasobności portfela wystarczy zobaczyć ile się tego kręci na jakiś Tuningowiskach Nie każda Kobieta taka jest i nie każdy facet świety jest tak ten świat już złożony jest
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
co do kobiet lecących na kasę to trzeba przyznać, że na IST 2005 było w niedzielę największe skupisko blachar w mieście no i niektóre kobiety robiły chyba konkurs na najgorzej ubraną, ale na szczęście nie wszystkie a tutaj jeszcze kilka urodziwych kobiet: