nietypowe fele...
- kruman
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
nietypowe fele...
mam dość nietypowe felgi (bez otworów przelotowych w środku).
Żaden z warsztatów w których byłem nie ma odpowiedniej machiny do wyważenia takiego wynalazku.
Jeżeli ktoś z wawy lub okolic czyta tego posta i wie, gdzie takie można wyważyć, to proszę o adres warsztatu
dzięki
pzdr
Żaden z warsztatów w których byłem nie ma odpowiedniej machiny do wyważenia takiego wynalazku.
Jeżeli ktoś z wawy lub okolic czyta tego posta i wie, gdzie takie można wyważyć, to proszę o adres warsztatu
dzięki
pzdr
- blaszka
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
w warszawie nie ma zakładu co by to zrobił najczesciej kazdy przyzad to tego typu spraw ma w wyposazeniu nakładke ze szpilkami to u nas w gol mozna wszedzie takie wywazyć a w warszawie nie dziwne moze nie chciało sie nikomu bawić bo to troche wiecej roboty jest sam nie raz takie wywazałem troche ciezko ale idzie zrobić
- kruman
- Nowicjusz
- Kontakt:
dzięki, właśnie jakoś tak wczoraj chyba dotarłem do wspomnianego serwisu i rzeczywiście... tylko trochę drogo.
Znalazłem też gościa, który wyważa nie zdejmując kół, z tym, że on twierdzi, że to jest doważanie, a nie wyważanie
nie wiem jaka jest różnica i czy warto doważać jeżeli nie są wyważone. W każdym razie kosztuje to u niego 30 PLNów, a wyważenie w citroenie 100!

Znalazłem też gościa, który wyważa nie zdejmując kół, z tym, że on twierdzi, że to jest doważanie, a nie wyważanie