O pośladkach Maryni, czyli luźne gadki :)
- blaszka
 - Peugeot 205 Master
 - Numer Gadu-gadu: 0
 - Kontakt:

no ja tez zaraz ide tez mnie czeka ciezki dzien przed kompem w końcu tyle nowych rzeczy wytawionych na allegro bedzie i postów na stronce trza to wszysto przeczytac

Ostatnio zmieniony 23 maja pn, 2005 12:02 am przez blaszka, łącznie zmieniany 1 raz.

JoT_JoT i blaszka - Panowie - no hmm ja myślałam ze to oczywiste dla Was ze tesknie za WamiJoT_JoT pisze: Wszyscy tylko za Andzią tęsknia........ i jakieś private randki
![]()
![]()
![]()
A osobiście sobie nioe wyobrazam gdyby np. Ferguss, Bubu, PIT_R czy luzak lub inny klubowicz napisał "Jejuuuu ale się stęskniłem za blaszką lub J J "
troche to chyba niesmaczne
Ahhh DjPreZes - cholera co do grilka- to zalukałam dopiero wczoraj
Ja miałam u siebie grilka - było 16 osób stałych i pare dochodzących - jeny ile tego poszło  
 -nawet nie wiem jak do wyrka trafiłam- dobrze ze miałam opiekuna  
 bo sama chyba bym w domku grilowym zasneła-  rano łeb jak sklep 
  i taka byłam chorutka ze szkoda gadac- kąkretnie się narombaliśmy  
 !!! od przebudzenia szukałam jakiegoś klina - ale pustki totalne - nawet malutki browarek się nie zachował - po południu zlot tuningowy na stadionie bałtyka- myslałam ze umre- oczywiście jako driver wiec totalna porazka- nie mogłam się podleczyć. Puźniej spacerek na deptaku no i wkońcu do domu - grilek ponowny ale juz spokojniejszy i w mniejszym gronie- juz nie mogłam się doczekac lekarstwa- no ale znów przedobrzyłam  
 Zatem dziś jestem ostry zakręt  

- blaszka
 - Peugeot 205 Master
 - Numer Gadu-gadu: 0
 - Kontakt:

TY NYGUSIE POPRACUJE 1 GODZ I JUŻ WOLNE A EFEKTÓW TEGO WOLNEGO OD PRACY NIE WIDAC PUG JAK STAŁ TAK STIO 
A JA BYŁEM W ŚWINOUJSCIU NORMALNIE SIE NAŁAZIŁEM BO SIE W NOCY ZGUBIŁEM I DO DOMU NIE MOGŁEM TRAFIC HEHEH A NA TAXI JUZ KASY NIE BYŁO
  NA DRUGI DZIEN  DO AHLBEK  ZACHCIAŁ O MI SIE PIESZO ISC KUPE DROGI I NAWET NIC CIEKAWEGO NIE ZOBACZYŁEM  

A JA BYŁEM W ŚWINOUJSCIU NORMALNIE SIE NAŁAZIŁEM BO SIE W NOCY ZGUBIŁEM I DO DOMU NIE MOGŁEM TRAFIC HEHEH A NA TAXI JUZ KASY NIE BYŁO
					Ostatnio zmieniony 23 maja pn, 2005 11:46 am przez blaszka, łącznie zmieniany 1 raz.

- 
				Ferguss