ciepło sie zrobiło to tak jakos sie piwa chce i wogóle w domu sie nie chce siedzieć
O pośladkach Maryni, czyli luźne gadki :)
- blaszka
 - Peugeot 205 Master
 - Numer Gadu-gadu: 0
 - Kontakt:

a co mam ściemniacz jakoś mi sie nie chciało siedziałem troche przy kompie owszem ale jakoś nie miałem weny na forum 
 sorry jak się stęskniliście 

ciepło sie zrobiło to tak jakos sie piwa chce i wogóle w domu sie nie chce siedzieć

Ostatnio zmieniony 27 maja pt, 2005 10:42 am przez blaszka, łącznie zmieniany 1 raz.

JoT_JoT pisze: Witaj Andziu:P
Ferguss pisze: Andzia - witaj Słoneczko
luzak pisze: helooo, big buzi dla Andzi, a dla reszty- graba
Jejjjuuuu ale miłe przywitania- mogłabym codziennie po przebudzeniu tego słuchać
no u mnie non stop od zeszłego tygodnia tli się jakis grilek i robimy brąxikablaszka pisze: ludzie ale nudy moze ktoś ma chec pogrillować przy piwku bo ja mam chęć straszna tylko nie mam skim wszyscy znajomi sie wyprowadzili czy poumierali nie wiem
choć przekonałam się ze wiele
Nawet w morzu juz się kąpałam- choć w zeszłych latach było to zawsze wczesniej - ale woda zimna
Pozdrawiam Panowie i zycze udanego weekendu - tym bardziej ze pogoda sprzyja
- 
				luzak

- 
				luzak

(h)ola Amigos! Świętowanie zakończyło się wchodzenie do domu przez balkon na piętrze, ale jak widać nie spadłem.. żyje 
 Popijając wczorajszą cole o smaku leciutko zmienionym przez szlachetny, 40 procentowy trunek witam Was moi drodzy 
 Życze Wam miłego dnia w domu bądź też w pracy i miłego grillowania dla niektórych 
 Ja już jestem na dobrej drodze dziś.... hehe pzodrawiam!