a co do lakieru na lampach to już nie swirujcie,aż tak się nie czepiają a jak się bedą czepiać to 20zł i po sprawie. Mozna też przed wjechaniem podejść i zapytać : puszczacie z takimi lampami? w trakcie zdania nie zmienią
Z lakierem jest tylko jeden problem nikt nie każe czarwonym lakierem malwoać czerwonych odblasków po co ale jak sobie pomalwoałem żołte kierunki tak żeby wyglądały łądnie czerwono to i świeciły na ładnei czerwono a tu juz mozę być problem i z policją i przeglądem
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
E tam narazie zmieniłem lampy na nowego typu i mi sie podobają a jak bedee chciał zmian to kupie sobie lampy coś jka Twoje sebek tylko nie Chromowane i podmaluje je pod kolor autka
w planach takze mam wstawic lampy od 306 tki i nie sadze aby byl to duzy koszt poza kupnem samych lamp.W miare czasu moze uda sie zalozyc tak samo na przod ale dladkoszybowki tylko nie jestem pewien czy silnik nie bedzie przeszkadzal
Mowisz o tych ze szkla hartowanego dostosowanych do xenonow??
Fajne sa ale z dopasowaniem tego bedzie zabawy ze ho ho...
Jak to zrobisz to koniecznie zamiesc zdjecia!!
no koniecznie fotki wtedy bo to juz trzeba i grill jakiś nowy i błotniki dopasować i maske no i jakoś to zamontowac zęby się trzymało :) zabawa na 102 ale jak się to dobrze zrobi to super efekt najlepiej to wyglada jak de tego jest jeszce poszerzone autko w poście Fajne fotki wrzucałem jakies fotki tak zrobionych 205tek wyglaają super