blenda

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
Ferguss

Post autor: Ferguss »

mówisz o blendzie odblaskowej, czy tej standardowej?
Awatar użytkownika
Pieraś
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: sprzedany
Numer Gadu-gadu: 696324

Post autor: Pieraś »

no oczyw. odblask ..... myslalem ze o tym piszecie. bo dla mnie ta standardowa to ja ja zwykla listwa nazywam :D
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA

Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Ferguss

no ja mówię o standardowej ;) przynajmniej tak mi się zdaje że o tą Damianowi chodziło, bo taką ma na autku w swoim profilu
Awatar użytkownika
Damian1p
Uzalezniony
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: Damian1p »

na poczatek offtopic kojarzy z was ktos czerwonego puga z emblematem lwa takim jak wszyscy mamy ale czerwonym? to jakis klubowy peugeot i jest z 3 miasta chyba Gdansk

tak chodzilo o standardowa, dzisiaj zdjalem masa syfu pod blenda bylo, niestety jak sie okazalo mam przetarcie lakieru przez cala dlugosc klapy bagaznika no i ciutke odpadlo lakieru przy tych zaczepach ale to minimalnie i przykrylbym to emblematami tylko zastanawiam sie co zrobic z tym przetarciem :(
Nie drażnij Lwa, bo Lew to Ja
http://damian1p.peugeot205.pl/
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak

Post autor: cheatoss »

to jeszcze nic, moja blenda wazyla po zdjeciu jakies 2kg :D zdjalem razem z fachowo nalozonym szpachlem :D

klape mam do wymiany... na razie calosc przykrywa odblaskowa blenda
ObrazekObrazekObrazek

sprzedany :(
Awatar użytkownika
Damian1p
Uzalezniony

hehe no ale ja nie zamierzam wymieniac calej klapy, wiec zastanawiam sie co z tym zrobic do lakiernika nie dam przeciez zawola zaraz jakas bajonska sume, moze cos samemu pokabinowac? spray odpada bo bede rozne odcienie.... macie jakies pomysly?
Ferguss

lakiernik zawołać może od 50 do 150 zł za lakierowanie + materiał
Awatar użytkownika
Damian1p
Uzalezniony

hmmm to nie tak duzo ale tez nie malo bo to naprawde lekkie przetarcie.... a moze cos domowymi sposobami?

Naprawde nie ma nikt pomyslu co z tym zrobic? czytalem cos o lakierze samochodowym ktore nabijaja do sprayu jak myslicie co z tego wyjdzie? przetarcie jest max 1-2mm przez cala dlugosc pokrywy bagaznika, a tak swietnie bez blendy wyglada ;( chyba sie zakochalem..... hehe
ODPOWIEDZ