Jak ukryć głośniki w tylnej półce

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
invictus

Post autor: invictus »

No zamiescilem...
120 RMS 350 MAX chodzi na wzmacniaczu gelhard indy 160(4x40)
A te trojdrozne elipsy to ja na twoim miejscu bym szybciutko komus wcisnal
Ferguss

Post autor: Ferguss »

to trójdrożne to ten teges ;)
a co do Twojego Pionerka invictus - to coś innego niż ma mój kumpel :)
invictus

Wiem, domyslilem sie :lol:
Konserwa

Post autor: Konserwa »

No dobra, zrobie sobie ta maskownice dla spokoju ducha. Ja mam butle z gazem w bagazniku to i taki sub by mi zabrał ta nędzne 3/4 co zostało. I gum ni ebede woził tylko czy to były do żucia czy inne :wink: , żebym wiedział.
W Starachowicach to sie nie boje, gorzej w tej Warszawie tu kradna prawie wszystko.
Ferguss

do żucia ;)
Konserwa

hehe tak myślałem, bo jak sie jest takim sukinsynem złodziejem to pewnie antena nie działa.
A apropo tych Elips to naprawde mi wystarczają, mam jvc 45 w i tak go rozkrecam najwyzej na 3/4 mocy i mi sie podoba, nie jestem audiofilem. Zreszta nie słucham muzyki z dużą ilością beatów.
invictus

Ten sub jest naprawde maly to na czym stoi to plytki na balkonie, a sam glosnik ma 8 cali a calosc to 2x sam glosnik, Ferguss mowil chyba o takim czym co wyglada jak odkurzacz i to jest niewiele wieksze(tylko dluzsze nieco) od 5l baniaka z plynem do spryskiwaczy. I to nie jest zla mysl.
Ale to twoje auto i Ty decydujesz

EDIT:
Sub daje glebie dzwieku, ktorej inne glosniki ci nie dadza - nie musi rozrywac uszu
Konserwa

Jeszce chwila i mnie przekonacie :wink:
A wcale nie mam kasy teraz na takie urządzenie, po co ja zaczynałem temat teraz mnie bedzie korciło zeby sprawdzić.
Ferguss

lepiej trochę poczekać i wtedy coś zrobić :)
wywiercisz dziury w półce, będziesz niezadowolony i jeps: nowa półka 70zł ;)
Nikt nie każe kupywać subwoofera za 1000 zika - te małe na nasze potrzeby też są dobre :)

ps. cały mętlik w głowie zawdzięczasz invictus'owi, mi i jeszcze paru ;)
polecamy się na przyszłość (np. jak będziesz chciał wymienić świece w aucie, to doradzimy żebyś od razu silnik od Mi16 wstawił :))
invictus

Za wzmiacniacz+ ten sub co widzisz na zdjeciu dalem 300zl a sluzy mi juz 3 lata.
Konserwa

a mozesz napisać jak sie nazywa ten wzmacniacz i sub , oraz gdzie można nabyć?
Cholera juz sie Was dwóch o nic nie zapytam :wink:
Ferguss

nawet jak zapytasz innych, to i tak my odpowiemy ;) :mrgreen:
invictus

Hehe takiego wzmacniacza jak ja mam to nigdzie nie dostaniesz bo ich po prostu nie ma
Polecem ci RTO:
np znalazlem cos takiego:
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=54550606 - naprawde niezly ale za ta cene to watpie ze pojdzie.

Co do suba to poszukam czegos
Ferguss

ja bym się bał takiego Terminatora 2 montoważ w lewku i to jeszcze całe 700w ;) - przecież nic nie zostanie z Puga ;)
invictus

To jest w sam raz. nie za malo wic mozna wszystko montowac jakby byla ochota i kasa a wzmacniacz to podstawa
ODPOWIEDZ