ludzie was chyba p... miałem problemy z windowsem zobaczcie sobie jak nie ma cie polski programisty to zamiast Y masz Z i polskich znaków nie ma nie ma Ę ani Ń Ó czy Ź więc nie róbcie mnie za debila
PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ
Humve pisze:ludzie was chyba p... miałem problemy z windowsem zobaczcie sobie jak nie ma cie polski programisty to zamiast Y masz Z i polskich znaków nie ma nie ma Ę ani Ń Ó czy Ź więc nie róbcie mnie za debila
wyluzuj, jak jest osobno Y z Z to chyba można osobno wpisać a nie pisać z pamięci, a po drugie polskie znaki masz z prawym alt[/list]
no nieeeeeee ferguss.... nigdy ci się nie przełączył układ klawiatury??
przecież większość z nas pisze "z pamięci" jak to nazywasz...
jak się przełączy, to jest sajgon
ja miałem PDA z francuskim układem klawiatury, i jak pisałem na qwerty, to mnie szlag trafiał )
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
jutro jade sie z kobieta pożegnać a w czwartek rano lece. o 13 mam wylot z wawki .. bede u celu o 14:30 potem to juz tylko licze na szczęscie
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
woocash pisze:życze szczęścia ale możę się spotkamy
chociaż nie mam pojęcia jak wyglądasz ;P
daj mi swój numer /?? gdzie lecisz ?