BUNT nad BUNT'ami kurde nr 2 ......

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
Awatar użytkownika
Pieraś
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: sprzedany
Numer Gadu-gadu: 696324

BUNT nad BUNT'ami kurde nr 2 ......

Post autor: Pieraś »

Tak więc ludzie, ludziska i moderatorzy - do tych nadgorliwych .....
Chciałbym w ramach wyjaśnienia znów zrobić zamieszania, mówię o zamieszaniu by wyręczyć Was bo i tak pewnie to będziecie o mnie pisali ale mam to w "dupie maryni" :roll:

Mój temat zamknięto ... PIT_R'a temat zamknięto twierdząc, że o tym powinno się pisać w temacie o nazwie "dupa maryni" (tlumaczac na polski) ....przy czym jeśli ktoś ma ochote pisać na jakiś KONKRETNY TEMAT licząc na konkretne odpowiedzi do tego tematu i z nim związane to nie ZAMYKAJCIE tego bez niczyjego pytania bo to jest BEZPRAWIE i ŚWIŃSTWO.

Jak można w temacie "o ass maryni" założyć jakiś konretny tematycznie post (nowy temat - dla przykładu temat PIT_R'a o życzeniach) skoro tam pisząc o bzdurach itp. (dla niektórych mogą wydawać się to rzeczy ważne) automatycznie zasypuje się ludzi dużą ilością innych postów.......
gdyby PIT_R miał swój temat wrzucić tam to większość osób by się nie zorientowała, że tam coś napisał bo było by już tyle odpowiedzi na inne rzeczy, że jego temat utonąłby razem z kolejnymi stronami postów !!!!

Kurde skoro to jest dział forum PO GODZINACH !!!!! to dajcie ludziom pisać to co chcą a nie wymyślacie jakieś PRAWA na BIEŻĄCO nie pytajć nikogo o zdanie .......... to forum jest tylko dla MODÓW, czy dla WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW kurde jego tego !!! :roll:

wwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .... MISIEK trzymaj mnie :P i zrob z nowym narybkiem ORDER albo najlepiej wymyśl dekalog dla forum !
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA

Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Awatar użytkownika
woocash
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
Numer Gadu-gadu: 9752783

Post autor: woocash »

dobrze prawi.. wódki mu!!

ja też kiedyś doświadczyłem tyranii modów ;)
w moim własnym poście napisałem odpowiedź i pojawiło się czerwone "BEZ OFFTOPICU PROSZE!!"

potem jeszcze kilka razy było podobnie, ale to pewnie nerwowy okres matur :twisted:

na po godzinach powinno przede wszystkim być "po GAdzinach" :) czyli jak pięknie mówił John Cleese "PISS OFF" :twisted: :twisted:
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
Awatar użytkownika
iveras
Maniak
Posiadany PUG: Roland Garros
Numer Gadu-gadu: 1660813

Re: BUNT nad BUNT'ami kurde nr 2 ......

Post autor: iveras »

PODPISALI :

- iveras

Forum po godzinach zostawcie szanowni państwo klubowiczom. Do tego zostało powołane.
Ostatnio zmieniony 29 cze śr, 2005 9:04 pm przez iveras, łącznie zmieniany 1 raz.
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
Uzalezniony
Posiadany PUG: Peugeot 306 1.6 90KM :)
Numer Gadu-gadu: 3914690
Login tlen: infernal_lord_hellboy
Kontakt:

Post autor: PIT_R »

Swieta prawda. Mam po prostu wrazenie, ze Para z racji ze wyjezdza porozdalam moderatorow i sie rozbestwila wiara. Nie chce tu byc niegrzeczny, ale chociaz jakies powiadomienia ze osoba ktora zalozyla dany temat powinna cos w nim poprawic, albo usunac itp. I np. ten temat do czasu gdy ta osoba, np nie poprawi to zostanie zamkniety, aby mogla wprowadzic zmiany. Ale oczywiscie takie powiadomienie powinno byc odpowiednio uzasadnione.

Bo po to sa moderatorzy, aby starac sie utrzymac jakis lad i sklad na forum, ale nie ta droga panowie, nie wten sposob, bo tak to moze sie skonczyc tym ze nikt nie bedzie nic pisal na forum bo sie okaze ze OT i nie potrzeba.

Sorki, ale tymi ostatnimi posunieciami na forum to zachowaliscie sie jak mam 12 lat i podbijam swiat.
Obrazek
Bylo [url=http://www.pit_r.205.pl]Peugeot 205 1.0 HellStyle[/url]
Jest teraz [url=http://www.pit_r2.205.pl]Peugeot 306 1.6 90 KM[/url]
Ferguss

Post autor: Ferguss »

dobra dobra - wiem o co Wam chodzi, moje ustosunkowanie się napisałem w temacie o Ass... :P
BubuPN

Post autor: BubuPN »

ehh i weź tu parę dni nie wchodź na forum, a bałagan zrobią :mrgreen: cóż to za rebelia? :mrgreen:
Ferguss

Post autor: Ferguss »

a to tylko ja z grubej rury zacząłem ;)
ODPOWIEDZ