Chciałbym w ramach wyjaśnienia znów zrobić zamieszania, mówię o zamieszaniu by wyręczyć Was bo i tak pewnie to będziecie o mnie pisali ale mam to w "dupie maryni"

Mój temat zamknięto ... PIT_R'a temat zamknięto twierdząc, że o tym powinno się pisać w temacie o nazwie "dupa maryni" (tlumaczac na polski) ....przy czym jeśli ktoś ma ochote pisać na jakiś KONKRETNY TEMAT licząc na konkretne odpowiedzi do tego tematu i z nim związane to nie ZAMYKAJCIE tego bez niczyjego pytania bo to jest BEZPRAWIE i ŚWIŃSTWO.
Jak można w temacie "o ass maryni" założyć jakiś konretny tematycznie post (nowy temat - dla przykładu temat PIT_R'a o życzeniach) skoro tam pisząc o bzdurach itp. (dla niektórych mogą wydawać się to rzeczy ważne) automatycznie zasypuje się ludzi dużą ilością innych postów.......
gdyby PIT_R miał swój temat wrzucić tam to większość osób by się nie zorientowała, że tam coś napisał bo było by już tyle odpowiedzi na inne rzeczy, że jego temat utonąłby razem z kolejnymi stronami postów !!!!
Kurde skoro to jest dział forum PO GODZINACH !!!!! to dajcie ludziom pisać to co chcą a nie wymyślacie jakieś PRAWA na BIEŻĄCO nie pytajć nikogo o zdanie .......... to forum jest tylko dla MODÓW, czy dla WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW kurde jego tego !!!

wwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .... MISIEK trzymaj mnie