a po co je ukrywac ??? jezeli chcesz je wsadzac w tylna polke to juz niech beda widoczne... zlodziej szybciej zauwazy wywali szybe i zabierze cala poleczke...
tutaj masz przyklad
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
ja u siebie musze cos zrobic ale czasu nie mam z tylu w sumie tanie Pionki 16,5" ale bez maskownic i rzucają sie cholernie w oczy w sumie jak przyciemnie szyby to problem minie
powiadaliscie ze puleczki w pugu mamy twarde i sztywne...raczej bym sie z tym nie zgodzil dlatego ze kupilem nie dawno elipsy i wsadzilem je w fabryczna poleczke. Ciesza ucho dosc glebokim basem i elegancka jakoscią dzwięku(sam bylem zdziwiony jak to podlączylem) ale polka mi sie ugina i boje sie ze zlamie mi sie w pol, dlatego tez podtrzymuje poleczke moj sub,a sub to nic innego jak kolumienka panasonica. Wiem nie linczujcie mnie za to bo pewnie stwierdzicie ze totalna wiocha,ale nie jeden z was bylby zdziwiony jakoscia dzwieku i elegancko masujacym basem:) a co do ukrywania jakos mi sie nie spieszy zeby to ukryc. moze dlatego ze jak narazie duzo po miescie moj pug nie jezdzi.
JAK TAM MASZ ORYGINALNE GŁOSNIKI W TEJ KOLUMNIE TO MOZE SIE TAK STAC ZE ALBO SIE RADIO Z CZASEM Z PALI ALBO GŁOSNIK GŁOSNIKI SAMOCHODOWE MAJA 4 OMY A DOMOWE 8 OMÓW
blaszka pisze:JAK TAM MASZ ORYGINALNE GŁOSNIKI W TEJ KOLUMNIE TO MOZE SIE TAK STAC ZE ALBO SIE RADIO Z CZASEM Z PALI ALBO GŁOSNIK GŁOSNIKI SAMOCHODOWE MAJA 4 OMY A DOMOWE 8 OMÓW
wg mnie jak sie da wiecej niz 4 omy do auta to sie nic nie stanie, moze sie radio bardziej grzac, ale jak sie da mniej niz 8 omow do domu (doswiadczylem to kiedys) to sie wtedy moze cos stac w moim przypadku 2 kanaly we wzmaku poszyl sie je***, ale na szczescie zostaly jeszcze 2 inne
Jak wiecie omy to opor czyli im mniej omow tym wiecej prod "wraca" do koncowki czyli to jest tak jakby zrobic male spiecie dlatego np przy wzmacniaczach samochodowych pisza "stabilny przy 2ohm" bo 8 omow i tak pociagnie i nic sie nie stanie