MishelDG też sprzedał, kupił Honde.. Ramzes już jakiś czas temu przesiadł się na stare bmw
Czemu wszyscy sprzedają....
- 
				luzak

Czemu wszyscy sprzedają....
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=61693013
MishelDG też sprzedał, kupił Honde.. Ramzes już jakiś czas temu przesiadł się na stare bmw
 Ostatnio widziałem jakiegos golfa 3..... czemu się tak dzieje? 

- 
				luzak

- 205_Winner
 - Junior
 - Numer Gadu-gadu: 0
 - Kontakt:

A ile można jeżdzic jednym autem ja zmieniam samochody tak co pół roku - nie ma samochodu który by sie nie znudził (no moze 205 1.9 gti w stanie idealnym ale nie wiem). 205 to już przestarzale samochody w obecnym czasie traktowane raczej jako tania alternatywa lub 1 samochod do nauki jazdy. Każdy dąży do z czasem do posiadania czegos lepszego, nowocześniejszego. To jest moim zdaniem odpowiedź na zadane w temacie pytanie.

- OZzi
 - Junior
 - Numer Gadu-gadu: 0
 - Kontakt:

Co ty za glupoty gadasz...widac ze nie jestes wogole fanem 205 !!205_Winner pisze:A ile można jeżdzic jednym autem ja zmieniam samochody tak co pół roku - nie ma samochodu który by sie nie znudził (no moze 205 1.9 gti w stanie idealnym ale nie wiem). 205 to już przestarzale samochody w obecnym czasie traktowane raczej jako tania alternatywa lub 1 samochod do nauki jazdy. Każdy dąży do z czasem do posiadania czegos lepszego, nowocześniejszego. To jest moim zdaniem odpowiedź na zadane w temacie pytanie.
Znam ludzi co naleza do roznych fan klubow..
Np: Koles co ma trabanta...Nie oddal by go za inna fure i w dupie ma jakies bmw czy audi itp...On ma trabiego i jest zajebiscie i w dupie ma czy sie z niego smieja czy nie..Czy go ktos wyprzedza czy nie. Jemu tak odp i jest luz.
Popatrz nieraz na inne forum co ludzie mowia o swoich autach, o milosnikach swoich aut...