jaki wydech????

Tematy w trakcie przenoszenia do odpowiednich dzialow
Awatar użytkownika
NMike
Uzalezniony
Numer Gadu-gadu: 0

olsztyn

Post autor: NMike »

Ceny, Panowie ceny, najważniejsze.
Peugeot 205 1,6 GTi :-)
ariel

Post autor: ariel »

Ale to co??? Mamy Ci podać ceny czy o co chodzi??????
Awatar użytkownika
Kaktus
Maniak
Kontakt:

Post autor: Kaktus »

Ja proponuje puszke pierwsza z Peugeota 106 Rallye (taka jak mieli na rajdach) a pozniej prosta rure az do konca
http://www.k-sport.eu - Budowa Samochodow Wyczynowych, Hamownia, Chip-Tuning.

DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!

"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Awatar użytkownika
_Ryba_
Junior
Kontakt:

Post autor: _Ryba_ »

a ja powiem tak moj wujaszek ma ostatnią puszke tlumika pustą i po przewiercaną. brzmi zajebiscie a przy dluzszej jezdzie nie boli glowa. tez tak chce zrobic tylko musze gdzies dostac drugi orginalny tlumik do puga. nie ma ktos przypadkiem na zbyciu za nie drogie pieniądze
<<<Moja Furka SPRZEDANA!!!!>>>

A ja miałem kiedyś przelot, cała pucha wybebeszona ale jak zaczałem wiecej jezdzic to sie wkur**** i wyj*** to jak najszybciej. Trzeba wiedziec jak to zrobic zeby nie było za głośno bo jak sama nazwa mówi: "tłumik" - do czego służy??? No własnie a tym bardziej jeśli ktoś duzo jeździ.... A jeśli p205 ktoś traktuje jako auto do rekreacji lub rajdów to polecam.....
ariel

Aaaa wczesniej była gadka o rajdowo oklejonych samochodach...... Rzecz gustu... Nie każdemu sie musi podobac... Ja wolę bez.... :lol:
Awatar użytkownika
Kaktus
Maniak
Kontakt:

Ariel i Ryba: ja mowie o takim wydechu ktory nie zniszy charakterystyki silnika, i nie spowoduje pogorszenia jego osiagow....

bo zrobic glosny wydech to zaden problem...

"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
ariel

a ja uważam, że wydech ktory nie zniszczy charakterystyki silnika to wydech firmowy, ktory reguluje ciśnienie przepływu spalin, np.REMUS, Michael itp. a nie jakis shitKM.Te firmy prowadzą badania, mają atesty i jest gwarancja, a nie ktos jak mysli, że sobie wstawi tłumik za 100 i fajnie wyje to i podniesie moc o 7-10 konikow...Powodzenia...To juz lepiej zostawic serie bo można cos spier***
Globus205

Post autor: Globus205 »

pożar :lol: :lol: :lol: :lol: bez przesady nie waliło ogniem na 2 metry tylko fajnie sie rozjaśniało 8) ale lakier se opaliłem na progu :x :x :x
Awatar użytkownika
Kaktus
Maniak
Kontakt:

Ariel przeciez o tym mowie!

Globus205

Post autor: Globus205 »

a co do michaela to powiem jedynie ze po ich wydechu Astra Turbo Coupe od mojego dobrego kumpla ze 190ps spadła na 170 i co wy na to ???? cały wydech miała z michalea -a kolekor seria

a ten wydeszek co mam ja czyli MADE in KORASZEWSKI motosport podnosi moc i ma zajebisty klank

w Alfie 156 1.8TS taki układ dał przyrost mocy ze 140 na 154 ps - u mnie nie było tak duzo ale przyrost mocy jest odczuwalny

polecam taki wydech cena ok 1200zł
Mav309
Uzalezniony
Kontakt:

Post autor: Mav309 »

Globus205 pisze:pożar :lol: :lol: :lol: :lol: bez przesady nie waliło ogniem na 2 metry tylko fajnie sie rozjaśniało 8) ale lakier se opaliłem na progu :x :x :x
Ja kiedys na rajdzie z urwanym wydechem (w zasadzie sam kolektor tylko byl wjechalem do lasu na osy...jak stanalem w trawie to sie zajela ogniem...
P309 GTI 1.9 "Rallye"
F126 P 0.6 "Blue Thunder"
ariel

a co do michaela to powiem jedynie ze po ich wydechu Astra Turbo Coupe od mojego dobrego kumpla ze 190ps spadła na 170 i co wy na to ???? cały wydech miała z michalea -a kolekor seria

a ten wydeszek co mam ja czyli MADE in KORASZEWSKI motosport podnosi moc i ma zajebisty klank

w Alfie 156 1.8TS taki układ dał przyrost mocy ze 140 na 154 ps - u mnie nie było tak duzo ale przyrost mocy jest odczuwalny

polecam taki wydech cena ok 1200zł
widocznie cos było nie tak z montażem. A jeśli wszystko było oki to Twój kumpel może mieć roszczenia do firmy Michael i nie moga teggo odrzucic... Oczywiscie jeśli tłumik kupiony był nowy... A czy sprawdzał to na hamowni czy sam oszacował wzrot lub spadek??? A za 1200 zł można kupić tłumik remusa i przeprowadzić od kolektora rure z nierdzewki o większej średnicy więc nie wiem co sie bardziej opłaca.... Gdybym miał wydać 1200 na wydech to na pewno nie jeździłbym po podwórkowych garażach na jego montaż...
Ostatnio zmieniony 09 gru wt, 2003 12:20 pm przez ariel, łącznie zmieniany 1 raz.
ariel

Coś mi sie posrało z cytatami ale wiadomo o co chodzi :lol: :lol: No już poprawiłem i jest oki... :D
Awatar użytkownika
NMike
Uzalezniony

---

Post autor: NMike »

Kurde, ti jaki mam daćcały wydech- od puga z silnikiem 1,9, czy 1,6? Może 1,9 i 1,6 mają taki sam układ?
Peugeot 205 1,6 GTi :-)
ODPOWIEDZ