Pamiętam spore problemy ze znalezieniem jakiegoś fajniutkiego miejsca na zlot ogólnopolski, ale ktoś się dowiadywał o tory tu i ówdzie. Mam takie (pewnie naiwne) pytanko: czy jest gdzieś w Polsce tor, na który można sobie wjechać za pieniądze, a przynajmniej większą grupą (jak się zbierze, z czym zawsze kiepsko ) wynająć i pośmigać nieco? Znalazłem na stronce automobilklubu kieleckiego (http://www.automobilklub.kielce.pl) takie hasło:
# Organizację imprez sportowo - rekreacyjnych dla dużych grup zorganizowanych (do 150 osób)
# próby sportowe jazdy samochodem,
szkoleń doskonalenia techniki jazdy dla grup od 9-ciu osób (...) w bezpiecznych warunkach toru wyścigowego.
Ktoś coś wie o tym może? Czy jest jakaś nadzieja na legalny racing czy pozostaje tylko zabawa w kotka i myszkę z policją?
z tego co wiem w Dęblinie jest dostępny teren po starym lotnisku.. często spotykają sie tam motocykliści
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
w Poznaniu sa dni, że wpuszczają na tor bez wymogu karetki itp., ale jeśli chcesz większą grupą to faktycznie musi być zabezpieczenie, ale to chyba na każdym torze
5km od Zielonej Góry jest duzy autodrom. z tego co wiem to wjazd za 10zl. i mozna szalec do bolu ale przy wiekszej ilosci aut mniejsza liczba. duzo aut sie miesci na przybocznym parkingu i jest na czym jezdzic :>
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Bubu -tak jak mowisz bylo wczesniej!! Masz aktualne dane?? Bo wlasnie nie chodzi o grupowy najazd. Ja sie pytalem indywidualnie czy moge pojezdzic. Odpowiedz brzmiala -tak jak przyjade z karetka
Para pisze:z tego co wiem w Dęblinie jest dostępny teren po starym lotnisku.. często spotykają sie tam motocykliści
coś tam w Deblinie jest, ale pewnie chodzi o pas w Nowodworach-byłem tam dwa razy na zlocie motocykli i autek. była smieszna sytuacja bo tak wchodziłem w zakret saxo że przy wyjsciu pół metra mi zaostało i bym krowe sciagnoł ale brawa były
swoja droga jest to teren prywatny a własciciel jest w stanach i dlatego ludzie tam wjeżdzaja
no możliwe ze to tam.. ja dokładnie nie znam bliższych informacji.. bipi jak będziesz prezjeżdzał przez deblin to sie zapytaj jakiegos motocyklisty na penwo cie nakieruje
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
dzieki za info. moja dziewczyna jest stamtad, wiec bywam. tylko ze tam 80% spoleczenstwa jezdzi na rowerach. ale spoko, moze kogos kumatego znajde. dzieki.
no coz byla propoza zlotu w poznaniu ale nagle znalazlo sie pare osob ktore pisalo ze tam nie pojedzie i nagle sie rozkleilo wszystko bezsensownie a to chyba najlepsze miejsce na zlot ogolno-krajowy
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.