UŚMIECHNIJ SIĘ - Dowcipy, śmieszne fotki i inne bajery :)
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
koles z allegro ma talena

Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
- Michal
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Facet rozmawia z kumplami:
- Wczoraj w nocnym klubie poznalem swietna blondyne!
- Och Ty szczesciarzu!!!
- Zaprosilem ja do siebie, wypilismy troche, zaczalem ja dotykac...
- I co? I co?
- No a ona mowi: "Rozbierz mnie!"
- Nie moze byc!!!
- Zdjalem z niej spodniczke, potem majteczki, połozylem ją na stole tuz
obok laptopa...
- Nie pie*dol !!! Kupiles laptopa??? A procesor jaki?
- Wczoraj w nocnym klubie poznalem swietna blondyne!
- Och Ty szczesciarzu!!!
- Zaprosilem ja do siebie, wypilismy troche, zaczalem ja dotykac...
- I co? I co?
- No a ona mowi: "Rozbierz mnie!"
- Nie moze byc!!!
- Zdjalem z niej spodniczke, potem majteczki, połozylem ją na stole tuz
obok laptopa...
- Nie pie*dol !!! Kupiles laptopa??? A procesor jaki?
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
ale ten dowcip chyba stary ... ostatnio gdzies go czytalem
- Rychu
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
ojciec plemnik bierze sybnka na bok i mówi:
- synku jesteś już dużym plemniczkiem, więc pora, żebys doweidział się po co jesteś. Jak zoabczysz płynącą rzeke to musisz w nią wskoczyć i bardzo szybko płynąć do przodu aż zoabczysz jajeczko... wtedy podpłyń do niego, zapukaj powiedz, że ejsteś plemnikiem, wpuszczą Cie i odpowiednio się Toba zajmą:)
Młody plemniczek przejął się słwoami ojca i jak tylko zoabczył rzeke wskoczył w nią i robi tak jak tatuś mu powiedział... ale nagle widzi 2 jajeczka... zdziwiony bardzo, ale cóż nie łamie się... podpływa do jednego, puka i mówi:
- jestem plemniczkiem wpuście mnie
- a ja jestem migdał i wypier***aj stąd, ale już!

- synku jesteś już dużym plemniczkiem, więc pora, żebys doweidział się po co jesteś. Jak zoabczysz płynącą rzeke to musisz w nią wskoczyć i bardzo szybko płynąć do przodu aż zoabczysz jajeczko... wtedy podpłyń do niego, zapukaj powiedz, że ejsteś plemnikiem, wpuszczą Cie i odpowiednio się Toba zajmą:)
Młody plemniczek przejął się słwoami ojca i jak tylko zoabczył rzeke wskoczył w nią i robi tak jak tatuś mu powiedział... ale nagle widzi 2 jajeczka... zdziwiony bardzo, ale cóż nie łamie się... podpływa do jednego, puka i mówi:
- jestem plemniczkiem wpuście mnie
- a ja jestem migdał i wypier***aj stąd, ale już!

- Pieraś
- Peugeot 205 Master
dobre