panele na drzwi

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
Awatar użytkownika
IGI
Junior
Numer Gadu-gadu: 0

panele na drzwi

Post autor: IGI »

witam chcem sie pochwalic co ostatnio robie w mojej 205'e moze stwierdzicie ze to kicz i takie tam ale sami ocencie. tak to wyglada przed oklejeniem tapicerka
Obrazek
Obrazek
Obrazek

po wyszlifowaniu i naklejeniu warstwy pianki okleilem to skaja i wyszlo tak
Obrazek
Obrazek

glosniczki beda hertza esk 165 zestaw odseparowany,wzmacniacz sony xpload 444 i radyjko clarion dxz 618r
Awatar użytkownika
PIT_R
Uzalezniony
Posiadany PUG: Peugeot 306 1.6 90KM :)
Numer Gadu-gadu: 3914690
Login tlen: infernal_lord_hellboy
Kontakt:

Post autor: PIT_R »

Kawal dobre roboty, sam bym sobie cos takiego tez wykombinowal na lepsze glosniki, jedynie obicie troche mi sie nie widzi, ale ogolnie spoko
Obrazek
Bylo [url=http://www.pit_r.205.pl]Peugeot 205 1.0 HellStyle[/url]
Jest teraz [url=http://www.pit_r2.205.pl]Peugeot 306 1.6 90 KM[/url]
Awatar użytkownika
IGI
Junior

jesli chodzi o to cos nad glosnikami to zerwe bo juz mi sie nie podoba a te paski w innym koloze to musza byc bo zakrywaja laczenia nie jestem az tak utalentowany zeby uszyc wiec kleilem a w zakladzie tapicerskim to mi tak zaspiewali ze az usaidlem
Awatar użytkownika
Damian1p
Uzalezniony

Post autor: Damian1p »

tez chcialem sobie zrobic dystanse zeby zalozyc 16 glosniki bo leza mi takie w domu i sie kurza... tylko nie planowalem robic takich przedluzen w boki... zgadzam sie z PIT_R ze kolor skaji i wzorki nie trafione no chyab ze jakos sie to ladnie komponuje w aucie :) Jeszcze tylko pytanie jakie to ciezkie jest? Gdzies czytalem ze jak za duzo na drzwiach to zawiasy szybko pojda....
Nie drażnij Lwa, bo Lew to Ja
http://damian1p.peugeot205.pl/
Awatar użytkownika
IGI
Junior

mam w srodku czerwona tapicerke wiec kolor pasuje, okolo 1-1,5 kilograma a zawiasy mam po wymianie
Ferguss

Post autor: Ferguss »

ładnie ładnie, gdybym nie był leniwy, to też bym tak zrobił :lol:
Cobra

Post autor: Cobra »

Wyglda to jedna sprawa, druga to fakt solidnego zamocowania tego na drzwiach. Wiadomo ze to musi byc stabilne. Jak dorwe aparat to zrobie zdjecia jak to u mnie wyglda, mam po 2 szestansto centymetrowe głosniki na strone. Glosnika basowego nie mam, a wiele osob nie wierzy ze tak moze grac sam przod :)
invictus

Post autor: invictus »

to sie "taschki" zwie :)

czy mi sie wydaje czy to pazdzierz jest?? 8)
Awatar użytkownika
IGI
Junior

to jest wior 16 i naklejona sklejka 8 akurat nie mieli w firmach kawalkow mdf jak bym chcial to bym musial kupic caly arkusz
Awatar użytkownika
Sebek
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
Kontakt:

Post autor: Sebek »

pomysł ciekawy ale nie mogłeś dorwać skaju bez znaczków albo ładnego innego kolorku? Ja bym u siebie machnął coś takiego ale sam panel pod głośnik bez kieszeni bocznej
Audi A4 Avant
Honda CBF

Dostęp do części do wszystkich marek!!!

mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Awatar użytkownika
iveras
Maniak
Posiadany PUG: Roland Garros
Numer Gadu-gadu: 1660813

Post autor: iveras »

mnie się podoba (może za wyjątkiem wzorków, ale ujdą)

Tak a propos, IGI, ile kosztowała Cię wymiana zawiasów, a raczej same zawiasy i gdzie to można dorwać?
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?

Post autor: BubuPN »

fajne fajne, rozumiem, że robione z mdf?
invictus

IGI pisze:to jest wior 16 i naklejona sklejka 8 akurat nie mieli w firmach kawalkow mdf jak bym chcial to bym musial kupic caly arkusz
mdf inaczej wyglada 8)
BubuPN

Post autor: BubuPN »

to może lepiej by było kupić cały arkusz, bo mógłby się przydać nie tylko na panele albo po prostu to co by zostało mógłbyś za jakąś symboliczną kwotę puścić dalej, bo grania w wiórze to jakoś nie widzę
invictus

plyta 19mm o wymiarach (chyba) 250x250cm lub zblizone w hurtowni kosztuje 160zl i wazy w ch... :roll:

Z qmplem robilismy "magiczna" skrzynie do mx-5 i jeszcze 3/4 arkusza nam zostalo... :wink:
ODPOWIEDZ