...Stukanie z przodu...
...Stukanie z przodu...
Cos stuka mi z przodu... Ale mam cholernie twardy (amorki i sprężyny) zawias więc to normalne na naszych drogach... Niedawno wymieniłem końcówki drążków, wahacze oraz gumy od stabilizatorów... A na listwie od przekładni są takie gumowe harmonijki i cos pod nimi mi stuka... Co tam jest?? Slyszałem,że jakieś tulejki, których niby nie można kupić tylko trzeba dotoczyć... Ale ktoś inny już mi mówił, że tam jest co innego...I już zgłupiałem
Prosze o porady bo nie znam sie dobrze na tym a jeśli już oddam do mechaniora to niech mi zrobi w ciągu jednego dnia jak bedziemy wiedzieli co sie dzieje... THX z góry...

- ZoNNk
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
Re: ...Stukanie z przodu...
chodzi ci o te harmoniki ktore przykrywaja drazki kierownicze?? w przekładni kerowniczej? jesli tak to są tam takie małe przeguby j aprzez to wymieniłem całą przekładnieariel pisze:Cos stuka mi z przodu... Ale mam cholernie twardy (amorki i sprężyny) zawias więc to normalne na naszych drogach... Niedawno wymieniłem końcówki drążków, wahacze oraz gumy od stabilizatorów... A na listwie od przekładni są takie gumowe harmonijki i cos pod nimi mi stuka... Co tam jest?? Slyszałem,że jakieś tulejki, których niby nie można kupić tylko trzeba dotoczyć... Ale ktoś inny już mi mówił, że tam jest co innego...I już zgłupiałemProsze o porady bo nie znam sie dobrze na tym a jeśli już oddam do mechaniora to niech mi zrobi w ciągu jednego dnia jak bedziemy wiedzieli co sie dzieje... THX z góry...