pomysł na puga

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
TOMEK-TARNÓW
Junior

pomysł na puga

Post autor: TOMEK-TARNÓW »

no wlasnie macie takie cos ze czujecie ze fajnie by bylo cos zmodyfikowac a niewiecie co ???
macie jakies "wizje" swojego bolidu ????
pomysly modifikacji oczywiscie w granicach rozsądku heheh
bo ja kapletnie nie wiem co mogl bym zrobic przy samochcodzie zeby bylo Ok a zeby go nie oszpecic !!!
lusterka mi sie zachcialo to juz mie sie odniechcialo po waszych opiniach tak samo lexus style :lol:
grila teraz mam u fachera co mi znaczek usunie
zawias obnizony
na lato dopiero fele
idzie czas zimy dlugie wieczory garaż i ja hehehe
podsuncie mi jakis pomysł :D
Pozdrawiam
Moj Peugeot to typowy SZCZUR !!!
Obrazek
Humve
Junior
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Humve »

ja bym zrobił badlooka ale z kalpą przednią czyli jak by była klapa orginalna zachodziła na leflektory.może byś sobie progi obniżające dał. Nie wiem co jest fajne bo nie każdemu sie podoba mi akurat podoba sie przedni badlook tak jak wyrzej napisałem i progi obniżające. fajne zderzaki przednie i tyne.
PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak

Post autor: cheatoss »

wiesz... gdyby mi sie podobalo lexusy i lusterka z migaczami, to juz bym je mial, i w d... mialbym opinie innych =] auto robie dla siebie... jesli naprawde nie masz pomyslu to moze wykrec fotele, zdejmij wykladzine i obejrzyj co tam ciekawego, jesli nic sie nie dzieje to wyluz materialem wygluszajacym, wypierz wykladzine i zaloz... bedzie ciszej w srodku =]
ObrazekObrazekObrazek

sprzedany :(
Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator
Posiadany PUG: Roland Garros/307
Numer Gadu-gadu: 2516096

Post autor: DJPreZes »

Hm...moja wizja na greena - zaczne od przodu - znaczek z partnera czy jakiegos nowego, podkladka pod zderzak od 309Green, 309GTi lub 205GTi, listwy z GTi pomalowane na bialo (pod kolor Meije) z zielonym paskiem w srodku, z tylu podkladka od GTi (205 albo 309, ale zeby przod i tyl od tego samego modelu, czyli 309 Green tez wcodzi w gre) i nowe swiatla (wstyd, ze mam jeszcze stare) moze wygladzenie blendy lub czerwona odblaskowa, poza tym progi od CTi, a w srodku fotele od Garrosa + tylne boczki z podlokietnikami i nowa decha (niekoniecznie czarna). No i oczywiscie jakies Speedline 14' czy 15' i lekkie obnizenie. Ew. lusterka na bialo pomalowane i to te z GTi (minimalna roznica, ale ladniejsze wg mnie)
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
Obrazek
Awatar użytkownika
bipi
Junior
Kontakt:

Post autor: bipi »

ja mialem taki pomysl, kiedys na odswiezenie puga. zauwazylem ze 205 ma zdecydowanie za duzo reflektory w polaczeniu z bialymi kierunkami, wiec po prostu wywalic kierunki i przedluzyc blotniki. a kierunki dac gdzie indziej, np w zderzak.
bipi.205.pl
Awatar użytkownika
205MI16
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205 XS

Post autor: 205MI16 »

bipi pisze:ja mialem taki pomysl, kiedys na odswiezenie puga. zauwazylem ze 205 ma zdecydowanie za duzo reflektory w polaczeniu z bialymi kierunkami, wiec po prostu wywalic kierunki i przedluzyc blotniki. a kierunki dac gdzie indziej, np w zderzak.
Dobry pomysł ma bipi - zwłaszcza że wiem jak to będzie wyglądało. Jakbyś chciał to mam to na zbyciu:
Załączniki
lampa przód.jpg
lampa przód.jpg (82.77 KiB) Przejrzano 3277 razy
Awatar użytkownika
bipi
Junior
Kontakt:

Post autor: bipi »

wlasnie!! exactly, napisz mi na priva ile za to chcesz.
bipi.205.pl
Awatar użytkownika
205MI16
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205 XS

Post autor: 205MI16 »

Widziałem ostatnio puga 205 z lusterkami od 306 - nawet nieźle to kolesiowi wyszło bo wyglądało jak oryginalnie montowane w fabryce.
Awatar użytkownika
mi
Maniak

Post autor: mi »

mnie takie reflektory bardzo kuszą, bo choć wyglądają zupełnie nie tak jakbym chciał, miałbym rewelacyjny flow jak już grzyba założę (po wyjęciu długiego z lampy po stronie kierowcy :P)
ODPOWIEDZ