grzechuuu205 pisze:o kurde az 10centów? wow.... nie za daleko teraz ten drązek jest?
za daleko? to chyba zle okreslenie =]
moze inaczej, ucialem sobie najpierw 5cm, stwierdzilem ze to bardzo duzo, zalozylem nowa galke... pojezdzilem tydzien i... stwierdzilem ze dalej jest jak w autobusie, ucialem kolejne 5 =] i teraz jest git.
ja uciąłem 7 cm.. i było super, dla mnie, bo współwłaścicielka (165cm wzrostu) nie umiała wrzucać biegów "do przodu" dla mnie za to rewelka
(myślałem że to rurka.. ale się rozczarowałem, to pręt, więc 30 minut piłowania z głowy
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
no to reasumujac chcecie powiedziec ze galka (gora galki) poszla w dol o 10cm i siegacie jej bez zadnego ale i nie przeszkadza to nic ?? no chyba ze ma sie te 170cm i fotel z przodu to rozumiem
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
jak jest mniejsza to nie znaczy ze jest dalej... jak właczysz np. jedynke to drązek jest krótszy i jest blizej ciebie niz ten dłuzszy, który im dłuzszy sie tym bardziej oddala...
Największa radość z jazdy GTI - gdy stal pare miesiecy w garazu
no niby tak ale jest znacznie nizej. a na pewno nie jest tak ze ciezej biegi wchodza ? jak wiadomo w pugu tej kwestii nie zrobili najlepiej - przyznam ze w polonezie caro przyjemniej mi sie biegi wrzucalo
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
to sprawdz sobie jak wchodza jak by był uciety pare cm. złap drązek w połowie długosci i zmieniaj biegi... zobaczysz ze nie jest ciezko... no fakt ze niektóre auta moga miec troche ciezej niektóre nie... ale sprawdz sobie...
Największa radość z jazdy GTI - gdy stal pare miesiecy w garazu