PROJEKT 205 MI 16
- Sebek
 - Peugeot 205 Master
 - Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
 - Kontakt:

no.... 

Audi A4 Avant 
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl

Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
- Lord Devil
 - Peugeot 205 Master
 - Posiadany PUG: 205 CTi i 205 GTi Griffe
 - Numer Gadu-gadu: 6446898
 - Kontakt:

- Lord Devil
 - Peugeot 205 Master
 - Posiadany PUG: 205 CTi i 205 GTi Griffe
 - Numer Gadu-gadu: 6446898
 - Kontakt:

Dzięki za BŁYSKAWICZNĄ"{ reakcje na zapytanie. Prośba-jak możesz zrób fotke z niższej wysokości, tak na wysokości tylnych świateł. Z góry dzięki.
Licze na spotkanie, może na tym Krajowym zlocie. Przyznam się pierwszy raz publicznie, że trwają prace nad hybrudą do 205. Moją czarna (z dodatkiem odcieni srebra
 wspaniałą Baraccude ma napędzać 1,9 16v Turbo. Prace trwają nad motorem "na sucho" jak bedzie gotowy, wjedzie pod maske, mam nadzieje, że już garbatą.

Licze na spotkanie, może na tym Krajowym zlocie. Przyznam się pierwszy raz publicznie, że trwają prace nad hybrudą do 205. Moją czarna (z dodatkiem odcieni srebra
- 
				krzycho

a silnik przerabiałes z 1.9 16V czy kupiłeś z T16 jeżeli moge sie zapytać ?Lord Devil pisze:Dzięki za BŁYSKAWICZNĄ"{ reakcje na zapytanie. Prośba-jak możesz zrób fotke z niższej wysokości, tak na wysokości tylnych świateł. Z góry dzięki.
Licze na spotkanie, może na tym Krajowym zlocie. Przyznam się pierwszy raz publicznie, że trwają prace nad hybrudą do 205. Moją czarna (z dodatkiem odcieni srebrawspaniałą Baraccude ma napędzać 1,9 16v Turbo. Prace trwają nad motorem "na sucho" jak bedzie gotowy, wjedzie pod maske, mam nadzieje, że już garbatą.