hihi... pewnie zlot był super... grill udany Pagi a Ty się nie przejmuj Pit123 zaoferował się że przywiezie Ci kiełbaske z Twojego grilla :D do zobaczenia na "drugim zlocie " w piątek... jak się nie myle o 20:00 pod pręgierzem ( więcej nie zdradze ) pozdrowionka dla wszystkich zlotowców
Było bardzo sympatycznie. Szykujemy coś extra. Plan jest taki, że zrobimy spocik ale gdzieś, może na biskupinie jak macie ochote jest WYŚMIENITA pizzeria tak malutka rodzinna ( nie nie jest moja i nie mam w niej udziałów- ale jest super pizza ) albo w innym ciepłym miejscu ale to już może Chikita coś powie w tym temacie.
Zlocik superr, kielbaski smaczne....swiatlo zgaslo wiec bylo nastrojowo;P Szykujemy oczywiscie i to juz w piatek ale tym razem gdzes na rynku...Co do Biskupina oczywiscie cos wymyslimy Niom i pizza powiadasz...mniam mniam Pozdrawiam wszystkich zlotowiczow.
Zlocik jak njabardziej udany. Co do ciepłego miejsca.. to fakt dysponuje ciepła salka którą moge użyczyć bezpłatnie klubowiczą. Zaletą miejsca jest fakt, iż zajduje się blisko dużego parkingu (Kaufland) i blisko stacji paliw - SHEL. Bedzie zainteresowani bedzie wiecej szczegułów . Siemanko
Wrazenia po zlocie jak najbardziej pozytywne Grill odpalany na red-bullu po ciemku , zbieranie kolpakow i masowa blokada puga 106
Mysle ze sie pojawie na "drugim zlocie" Jeszcze dam znac co i jak, wybaczcie
Pagi grill czeka w bagazniku na obior, nie martw sie bez spalonego wegla w srodku
Bylo [url=http://www.pit_r.205.pl]Peugeot 205 1.0 HellStyle[/url] Jest teraz [url=http://www.pit_r2.205.pl]Peugeot 306 1.6 90 KM[/url]
ha.. ha.. bardzo faja zabawa chować komuś ( mi ) samochód .. i jeszcze go zastawiać hihi.. no ja się pisze na drugi zlot.. cały czas i nie zmiennie
Kama na mnie zawsze możesz liczyć
Nie musielismy bardzo chowac bergamutka byla tak zakrecona po polowie piwka ze nie zauwazyla ze schowalismy Jej 106tke za naszymi i dosc szczelnie zastawilismy
Ona w tym czasie biegala po parkingu i zbierala swoje kolpaki (pogubila sama, nie bawilismy sie w latajace talerze ).