Ja jestem ze śląskiego!
Mam paru kumpli na informacji TPSA, więc może mógłbym pomóc!
Daj mi tylko nazwisko kolesia i jakies dane toi zobaczę co się da zrobić
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
Obawiam się że na razie kiepsko
Z informacją TPSA nie wypaliło bo oni mają tam osby, na które jest zarejestrowany telefon. Czyli pewnie na starych tego kolesia. A podejrzewam ze nie znasz ich imion, prawda? Spróbuję jeszcze dorwać jakąś książkę tel, ale nic nie obiecuję!
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Nie, zakupiłem puga z wałkiem, który miano do mnie wysłać po wpłaceniu reszyty kasy. Wpłaciłem, kontakt się urwał i wałka nie ma. 8 stów... może jestem przewrażliwiony, ale czekam już 3 miechy i niby już, już do mnie idzie...a na razie nic...
Ostatnio zmieniony 07 mar ndz, 2004 7:22 pm przez NMike, łącznie zmieniany 1 raz.
NMike pisze: Nie, zakupiłem puga z wałkiem, który miano do mnie wysłać po wpłaceniu reszyty kasy. Wpłaciłem, kontakt się urwał i wałka nie ma. 8 stów... może jestem przewrażliwiony, ale czekam już 3 miechy i niby już, już do mnie idzie...
CHOPIE ON NAWET MÓGŁ BY SIĘ PODAWAĆ ŻE TAKIE NAZWISKO A NA PRAWDE MA MOŻE "PIERDZIEL" ALBO "MAJONEZ" NIK SIĘ NIE DOWIE NAJLEPIEJ JAK BĘDZIESZ COS KUPOWAŁ O JEDZ PO TO ALBO SE ODPUŚĆ
frejer jakiś . Znajdz jego namiary i wbij sie do niego z bejsbolami na fetach i problem z głowy. Takich to trzeba tępić . Załatwiać bez sądów...
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
NMike pisze: Nie, zakupiłem puga z wałkiem, który miano do mnie wysłać po wpłaceniu reszyty kasy. Wpłaciłem, kontakt się urwał i wałka nie ma. 8 stów... może jestem przewrażliwiony, ale czekam już 3 miechy i niby już, już do mnie idzie...
Stary przez trzy miesiace to ja bym ci ten walek z Japonii wyslal i 3 razy by doszedl.
Nie chce cie martwic ale chyba ktos cie w ch..a probuje zrobic.
Scigaj goscia do upadlego
Daj wszystko co wiesz o nim. Może pomożemy. Może jest z Al Kaidy