daro
cos mi tyrkocze w mojej 205 :(
-
daro900
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
cos mi tyrkocze w mojej 205 :(
objaw taki jade sobie i nic nie tyrkocze a jak puszcze gaz to zaczyna tyrkotac (bieg jest wbity) tak jest na kazdym biegu czestotliwosc tyrkotania zmienia sie wraz z predkoscia tzn. im wolniej jede tym wolniej tyrkocze jak dodaje gazu to przestaje i do puki auto ciagnie na biegu to jest git a jak tylko puszcze gaz bo naprzyklad chce zwolnic to zaczyna tyrkotac co to bedzie ??? mam nadzieje ze nic powaznego
czekam na odpowiedz
daro
daro
-
MATEO
-
daro900
- Junior
witam
sorki ze tak pozno pisze ale net mi padnal 
a ja juz chyba wiem co to jest i jest to chyba mechanizm roznicowy tak mi mecher powiedzial
a co do objawow to jest tak ze jak jest na biegu puscze gaz to tyrkocze
a jak wyrzuce na luz to juz wtedy nie tyrkocze
wiec chyba jednak cos z tym mechanizmem
pewno kupe siana to stoi??? alebo moze ile to moze kosztowac??? i duzo roboty napewno ??
a disla nie mam tylko pikny 1,4 na wtrysku
daje czadu az milo
hehe
aha i jeszcze jedno gdzie szukac przerywacza od awaryjek ??? bo cos mi przestaly dzialac
a ja juz chyba wiem co to jest i jest to chyba mechanizm roznicowy tak mi mecher powiedzial
a co do objawow to jest tak ze jak jest na biegu puscze gaz to tyrkocze
a jak wyrzuce na luz to juz wtedy nie tyrkocze
wiec chyba jednak cos z tym mechanizmem
a disla nie mam tylko pikny 1,4 na wtrysku
aha i jeszcze jedno gdzie szukac przerywacza od awaryjek ??? bo cos mi przestaly dzialac
- Kaktus
- Maniak
- Kontakt:
Ja mam na sprzedaz mechanizm roznicowy, ale do skrzyni BE1/3 a takie byly jedynie w silnikach XU...
Jaki masz silnik?
Jaki masz silnik?
http://www.k-sport.eu - Budowa Samochodow Wyczynowych, Hamownia, Chip-Tuning.
DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!
"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!
"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora