KTOŚ NIEŹLE PRUBUJE NABIĆ MNIE W ...!!!
- HERO
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
KTOŚ NIEŹLE PRUBUJE NABIĆ MNIE W ...!!!
Mam nieprzyjemna, a jednak prawdziwa i przykrą rzecz do zakomunikowania wszystkim to czytającym. Otóż sprawa rozchodzi się o części, a dokładnie o fotele i kierownicę, za które zapłaciłem 210 złotych ( w tym koszty wysyłki, a do dzisiaj nie otrzymałem. Kwotą tą wpłaciłem w dniu, 26.01.2004r. W ciągu tego całego czasu miałem okazje przeczytać kilka niezłych bajd na temat dlaczego tego całego towaru u mnie jeszcze nie ma. W tym momencie straciłem cierpliwość i ostrzegam przed błędem, jaki ja popełniłem wszystkich to czytających. Wasze interesy z nijakim Globusem 205 zapewne zakończą się fiaskiem, a wy zostaniecie z pustą kieszenią i dalszym poszukiwaniem części. Jedyne, co wam zostanie to stek kłamstw i nieistotnych wymówek na poziomie kilkuletniego dziecka. Postawa Globusa 205 dziwi mnie tym bardziej, że jest jedną z pierwszych osób, które załogowały się jako użytkownik tego forum, co obliguje go do zachowania na odpowiednim poziomie i wywiązywania się z umów. Celem tego postu nie jest tylko uprzedzenie innych, ale i próba odzyskania MOICH PIENIĘDZY . Proszę wiec osoby, które zostały przez tego osobnika podobnie oszukane o kontakt ze mną, jak również wyrażenie swojej opinii na Forum. Posta tego miałem umieścić tu już 2 tygodnie temu, bo liczyłem na jakieś konkretne ruchy w tym temacie ze strony Globusa 205. A ponoć poszły 26.02.2004r (fragment z GG: „Globus (1-03-2004 20:28)przekazałem fotele w czwartek”)
MAM TEGO K… DOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MAM TEGO K… DOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Peugot 205 Lacoste
No wiec musze stwierdzić, ze kolega HERO nie jest jedyny... Zostalem nabity w butelke rowniez, ale nie robilem afery, bo towar mial byc wyslany za pobraniem- nie stracilem wiec pieniedzy, jedynie sporo czasu i nerwow. Otoz poltora tygodnia temu zamowilem u Globusa nagrzewnice i wentylator. Zalatwilem to telefonicznie, adres przekazalem smsem, po czym - oczekujac na przesylke- rozmawialem kilka razy z Globusem na gadu. Wyrazalem nadzieje,ze dobrze zaadresowal paczke, odpowiedzial wtedy "to sie okaze...ale mysel ze tak". Teraz wiem,ze to jedna wielka sciema. Paczka w ogole nie zostala wyslana (mowie to po poltora tygodnia oczekiwania) mimo zapewnien telefonicznych i internetowych ze strony globusa. Zamiescilem wtedy oglosznie na forum "kupie nagrzewnice" i w ciagu 3 dni dostalem paczke-DAN dzięki. A stracilem naprawde sporo czasu, bo usterke mam neibanalna i czesc potrzebowalem szybko, jeździć nie moglem, itd, itd.. Nie rozumiem -czlowiek zamieszcza ogloszenia na forum kupie/sprzedam w celu interesu - zamieszcza liste częsci, ktore ma do sprzedania, zapewnia ze je wyslal - po czym KUPA. Ściemy do samego końca... tyle. pozdro
- Ninja
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: '90 1.8 XLD (był)
Ostatnio to jest jakas k...wa plaga...
Najpierw pojawil sie zawodnik z W-wy pod ksywka "Ostan" (ostatnio widzialem jego puga na Zaciszu w Wawie - ladny samochodzik swoja droga), ktory nie umial powstrzymac swojego chamskiego, wiesniackiego jezyka i obrazal klubowiczow, pozniej afera z FIATem Larsa (ktory potem juz sie na forum nie odezwal), nastepnie koles o ksywce joyroy23 (czy jakos tak) wrzucil zdjecia jakiegos puga z Czech i ze to niby jego...
A teraz jakas afera z Globusem, ktory jakies walki probuje robic...
Chlopak o nicku Marecki niedawno juz cos pisal o nagrzewnicy i ze Globus "zawiodl". Nie wiem co Marecki mial na mysli przez "zawiodl" ale to co sie dzieje w klubie zaczyna przypominac polska scene polityczna
Chcialbym uslyszec co Globus ma do powiedzenia w tej sprawie
Najpierw pojawil sie zawodnik z W-wy pod ksywka "Ostan" (ostatnio widzialem jego puga na Zaciszu w Wawie - ladny samochodzik swoja droga), ktory nie umial powstrzymac swojego chamskiego, wiesniackiego jezyka i obrazal klubowiczow, pozniej afera z FIATem Larsa (ktory potem juz sie na forum nie odezwal), nastepnie koles o ksywce joyroy23 (czy jakos tak) wrzucil zdjecia jakiegos puga z Czech i ze to niby jego...
A teraz jakas afera z Globusem, ktory jakies walki probuje robic...

Chlopak o nicku Marecki niedawno juz cos pisal o nagrzewnicy i ze Globus "zawiodl". Nie wiem co Marecki mial na mysli przez "zawiodl" ale to co sie dzieje w klubie zaczyna przypominac polska scene polityczna
Chcialbym uslyszec co Globus ma do powiedzenia w tej sprawie

-
- Junior
- Kontakt:
hero ja byłem u globusa w styczniu kupiłem od niego parę części i widzialem twoje siedzenia kierownica i jak się nie myle to tapicerke miała iść do Poznania to napewno do ciebie byla jusz odłożona bo ja tesz chciałem kupić te fotele ale powiedział że jusz sprzedane i miał je wysłać po wpłaceniu pieniędzy na konto
WITAM WSZYSTKICH !!!(POSZKODOWANYCH I I NIEPOSZKODOWANYCH)
Globus jest wporzo gosc , brałem od niego czesci i wszystko jest ok,zero przekretu i jeszcze pomoc z jego strony przy wymianie belki DZIEKI GLOBUS
Ja tez miałem smaki po kierownicy ale niestety usłyszałem ,ze jest sprzedana .Wiec niewiem co sie stał , ze tego nie wysłał , a nawet widziałem juz fotele opakowane w karton !
Globus jest wporzo gosc , brałem od niego czesci i wszystko jest ok,zero przekretu i jeszcze pomoc z jego strony przy wymianie belki DZIEKI GLOBUS
Ja tez miałem smaki po kierownicy ale niestety usłyszałem ,ze jest sprzedana .Wiec niewiem co sie stał , ze tego nie wysłał , a nawet widziałem juz fotele opakowane w karton !
- Ninja
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: '90 1.8 XLD (był)
Dokladnie.samer pisze:A czy ktos ma jakis kontakt z Globusem ? Dawno go na forum nie bylo , na GG tez dawno nie widzialem go ...
Moze nie zrobil tego celowo ze nie wyslal , tylko cos sie wydazylo (od pukac)
Sam Globus powinien powiedziec co sie dzieje bo nie wydaje mi sie zeby, po zalatwieniu kilku czesci dla innych ludzi, nagle wpadl na pomysl zeby kogos okrasc.
- robakkk
- Junior
Ja tez bralem czesci od Globusa...i to grube czesci,m.in. silnik. Nie wiem,czy wszystko bedzie z nim OK(chociaz wg zapewnien Globusa tak wlasnie ma byc),bo jeszcze nie robilem przekladki, ale Globus to wg mnie rowny gosc i nie sadze,zeby chcial kogos wyrolowac.
Co do czesci, jak siedzenia, kierownica, itd.-prawda, co pisza inni- Globus nie chcial sprzedac(na kierownice tez sie napalilem!!), bo twierdzil, ze sa zaklepane, wiec nie chce mi sie wierzyc, zeby nagle zmienil zdanie i zaczal robic "walki"!!!!
...musialo cos wyniknac,tak mysle!!
Co do czesci, jak siedzenia, kierownica, itd.-prawda, co pisza inni- Globus nie chcial sprzedac(na kierownice tez sie napalilem!!), bo twierdzil, ze sa zaklepane, wiec nie chce mi sie wierzyc, zeby nagle zmienil zdanie i zaczal robic "walki"!!!!
...musialo cos wyniknac,tak mysle!!
Pozdrawiam,
Robakkk
Robakkk