Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Co do koloru to bedzie czarna jak smola perla, lampy czarne widzialem sa fajne narazie mam te jak sie znudza to je sie ewentualnie wymieni w sumie to tylne lampy juz 4 razy wymienialem:)
Pare nowych fotek, powoli zaczyna on wygladac:) Juz blizej konca niz dalej.Auto bylo w tak okropnym stanie ze az mi jest szkoda lakiernika jak widze ile pracy w to wlozyl zeby go doprowadzic do obecnego stanu.
edit:
Przez przypadek wcisnelo mi sie nowy temat sorki Ferguss troche litosci jestem tylko obcokrajowcem:)
Cheatoss jezeli chodzi o wnetrze to po powrocie z wakacji tak jakos w wrzesniu cale wnetrze bedzie obszyte w skorze potem jade do wawy na zrobienie ukladu wydechowego lacznie z nowym kolektorem wydechechowym zastanawiam sie nad lambo doors, ogolnie mam zamiar z niego zrobic auto ktorym bede mogl pojechac na zlot gdzies na zachodzie i sie nie wstydzic:)
munne pisze:Cheatoss jezeli chodzi o wnetrze to po powrocie z wakacji tak jakos w wrzesniu cale wnetrze bedzie obszyte w skorze potem jade do wawy na zrobienie ukladu wydechowego lacznie z nowym kolektorem wydechechowym zastanawiam sie nad lambo doors, ogolnie mam zamiar z niego zrobic auto ktorym bede mogl pojechac na zlot gdzies na zachodzie i sie nie wstydzic:)
pełen respekt!
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?