Oj dajcie spokój chłopaki. Jestem od początku tego klubu. Zapisałem sie jako czwarty. Opłaciłem składke jako jeden z pierwszych. zaprojektowałem kilka naklejek dla klubu. Sprzedałem wam sporo częsci. pare też kupiłem. powiedzcie po co miałbym to wszystko robić gdybym nie miał Peugeota? hee? wiecie. usunąłem post bo baran dał coś takiego i teraz sie trzeba tłumaczyć nie ma co ale po reputacji na pewno mi sie dostało zrobie fotki na pewno spokojnie .
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Lars pisze:Chyba wykorzytał swoją władzę i usunął negatywny topic o sobie samym...
Nieładnie....
Wiem, że sam nabruździłem, ale myślę, że nie powinno się naduzywać władzy....
ppffff. co ty nie powiesz??
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
a tak wogóle to niezłą sensacje macie. Równie dobrze mógbym sie zalogować jako jakiś nowy i to samo napisać o którymś z was.
Nie tak nerwowo!
Po prostu po ostatnich kilku ekscesach na forum jesteśmy "troszkę" podejrzliwi. I nie ma się co dziwić! Jeśli to rzeczywiście nieprawda to jako jeden z pierwszych mówię: PRZEPRASZAM. Ale nie ma się co na Nas złościć
A Lars to raczej powinien się powstrzymać od upominania innych po tym co sam zrobił
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
Generalnie nie liczy sie jako ktory sie zapiszesz na forum ani jako ktory oplacisz skladke tylko czy to co mowisz jest prawda.
Tamten koles zasial ferment swoim postem ale Lars mial racje ze naduzyles wladzy, bo najpierw zmieniles nazwe tematu na taka ktora sugeruje ze ten koles jest pedalem i ma raka prostaty a zaraz potem ten temat zablokowales (pewnie zeby tamten sie nie zrewazowal i cos tobie nie napisal na temat twojej orientacji i twojej prostaty). Z tego co pamietam on ci nie ublizal.
W koncu ten temat usunales.
Trudno sie po tym wszystkim z Larsem nie zgodzic.
Co do logowania sie jako nowy i pisania bzdur o innych, to sam przyznales ze on cie zna.
Rychu ma racje ze jezeli to nieprawda to nalezy ci sie wielkie PRZEPRASZAM od tych ktorzy w tamtym skasowanym i tym temacie sie wypowiedzieli przeciw tobie, ale po tym wszystkim co sie ostatnio na forum dzialo niektorzy sa juz zniecierpliwieni takimi sytuacjami.
wiara jest zniecieprpliwiona bo faktycznie loguja sie jacys czesi z nieswoimi autami albo inni ze zdjeciami z netu. Jesli chodzi o Pare, to jedno w tym wsyztskim jest pewne- jest mocno wciagniety w naszego puga 205. Jest bardzo mlody,wiec nie dziwie sie,ze niedawno odebral prawo jazdy. I byc moze wczesniej nie jezdzil za wiele. Ale kupuje te 205tki i sprzedaje na czesci, siedzi w tym troche. Co jednak nie znaczy,ze ma teraz swoja GTI. Bo moze nie ma-Para, jak jest?? Masz swoje GTI, jezdzisz nim? Zreszta, to nie ma znaczenia. Ma znaczenie prawda. pozdr
marecki pisze:wiara jest zniecieprpliwiona bo faktycznie loguja sie jacys czesi z nieswoimi autami albo inni ze zdjeciami z netu. Jesli chodzi o Pare, to jedno w tym wsyztskim jest pewne- jest mocno wciagniety w naszego puga 205. Jest bardzo mlody,wiec nie dziwie sie,ze niedawno odebral prawo jazdy. I byc moze wczesniej nie jezdzil za wiele. Ale kupuje te 205tki i sprzedaje na czesci, siedzi w tym troche. Co jednak nie znaczy,ze ma teraz swoja GTI. Bo moze nie ma-Para, jak jest?? Masz swoje GTI, jezdzisz nim? Zreszta, to nie ma znaczenia. Ma znaczenie prawda. pozdr
wisz co ja nie mam prawka bo w tym roku mam mieć 16 ale mój tata ma byłem na zlocie w katowicach mogą potwierdzić ludzie co byli ale interesuje mnie to i żeby nikt sobie nie myślał że mam swojego pugaMówie to dlatego bo niektuży mogą sobie pomyśleć że jetem oszustem ale ja nie jestem. TO TAK DO WASZEJ WIADOMOŚCI.ale częsci chce kupować od was i nikogo nie oszukam jak ktoś mnie nie oszuka.
PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ
marecki pisze:HUMVE no ja o tym wiem, bo mowiles to kiedys otwarcie, ze to pug Twojego ojca, wiec spoko:) nie masz sie co tlumaczyc:)
ok ty możesz wiedzieć a może ktoś będzie chciał mnie poniżyć i powie że ja nie mam puga wole lepiej się na początku wytłumaczyć żeby potem nie mieć problemów
PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ