Mój 205 w trakcie roboty:)

Większe projekty, odbudowy i renowacje, przygotowanie do rajdów.
Awatar użytkownika
woocash
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
Numer Gadu-gadu: 9752783

Post autor: woocash »

podobnie jak poprzednicy..
tylko że mi sie żadne światełka, prócz przednich kierunków :P nie podobają :D

no i.. szczerze powiedziawszy... to widuje sie wiele ładniejdzych wzorów felg.. szczególnie w TYM rozmiarze...
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator
Posiadany PUG: Roland Garros/307
Numer Gadu-gadu: 2516096

Post autor: DJPreZes »

woocash - zgadzam sie - przednie swiatla tez nie bardzo pasuja ;]
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
Obrazek
Ferguss

Post autor: Ferguss »

Przednie światła dostępne są w dwóch opcjach: chrome i black, zdecydowanie black wyglądają lepiej :)
Awatar użytkownika
smug
Uzalezniony
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: smug »

Juz nie przesadzajcie.Autko jest zajebiste.No moze tylko te lampy z tylu :P .Reszta spoko.Zamiast pogratulowac to krytykow sie narobilo :P To chyba jest lekka zazdrosc :wink: .Bedzcie bardziej lagodni :roll: Bez obrazy oczywiscie.
Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator

Nie moge powiedziec, ze mi sie podoba ;) Wiesz...ja w swoim nic nie zrobilem i sie przyznaje, ze mu duzo jeszcze trzeba, zeby byl jak z fabryki, a co dopiero lepiej ;] A ten taki zbyt gladki - kocham kanciasto tandetne samochody z lat 80-90 (a tymbardziej rajdowe z tamtych czasow - grupa B..eeech...)
Obrazek
Munne
Peugeot 205 Master
Numer Gadu-gadu: 10090927

205

Post autor: Munne »

Jak by tak polowy z was sluchac to bym jezdzil jakas 205tka Xs za 500zl i by bylo dobrze.Tutaj nie tylko chodzi o delikatna zazdrosc ale o brak gustu wystarczy zobaczyc jak wiekszosc "ztuningowanych" samochodow w Polsce wyglada totalna wies, a te ktore sa zajebiscie zrobione (nie mowie o swoim) dostaja 0 uznania ale na zagranicznych zlotach wrecz przeciwnie! Co do aut w tym klubie tak naprawde nie moge nic pozytywnego powiedziec oprocz Lorda Devila ktory ma gust i wie co robi! Ale moze ktos z was mi pokaze zdjecia swojego Puga bo jestem bardzo ciekaw wszyskich tych ktorzy tak duzo maja do powiedzenia i tak duza wiedza o 205tce i jej historii.Pozdrawiam
Kazda morda pasuje do Forda!
Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator

Z gustem jest jak z dupa - kazdy ma wlasny. Mi sie nie podoba to nie znaczy ze nikomu ma sie nie podobac. Dla mnie zbyt gladki i ma brzydkie swiatla (i przod i tyl z przewaga tylu) Z ladnych rzeczy, to te wloty, zderzaki calkiem ciekawe no i sam lakier polozony z najwyzsza starannoscia.
Obrazek
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: cheatoss »

nie jest do konca tak jak mowisz munne. dlugo zastanawialem sie jakby wygladaly wygladzone listwy boczne w gti. teraz wiem, wedlug mnie nieciekawie. ogolnie auto masz zrobione bardzo starannie, a to sie ceni. troche pospieszyles sie z przednimi lampami. te w wersji black wygladalyby super. szkoda ze pozbyles sie tylnych bialych kloszy (i ze ja sie na nie niezalapalem =])

wracajac do twojego posta. podobalo mi sie bardzo poprzednie wcielenie twojego puga. oprocz brewek na tylnych lampach nie zmienialbym nic. genialnie wygladaly chromowane listewki w zderzakach i w listwach bocznych. teraz tego nie ma. fajnie ze auto cenione jest na zachodzie, wedlug mnie przebajerzyles (a w srodku seria...)

fotki naszych aut sa w naszych profilach. jesli chodzi o lorda to mysle ze nie wystarczyl sam gust i samozaparcie aby tak odwalic autko. nie dziwie sie ze nie mozesz powiedziec nic pozytywnego na temat aut z klubu, wystarczy spojrzec na twoje, zupelnie inny gust =]

pozdrawiam
ObrazekObrazekObrazek

sprzedany :(
Ferguss

Post autor: Ferguss »

podobalo mi sie bardzo poprzednie wcielenie twojego puga.
nic dodać, nic ująć :)
Awatar użytkownika
woocash
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
Numer Gadu-gadu: 9752783

Post autor: woocash »

no argument jak talala.. żę sie na "zachodzie" podoba :D

a moze widziałeś fotki z tuningu a japonii :D tamte też Ci się podobały?

sorki... wielu sie obrazi.. ale mi takie samochody zawsze będą zalatywac karkami i tyle.. widizałem już takie fury w Szkocji, Anglii, Holandii, i wszędzie to było umc umc tarara karkowe towarzycho...

no i... nie porównywałbym tego z tym, co robi lord devil... staranność ta sama, ale inny kierunek
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
Munne
Peugeot 205 Master

205

Ja wcale nie mowie ze ja i Lord mamy te same kierunki tylko mowie ze to jest jedyne auto ktoro mi sie podoba! I jak najbardziej sie zgadzam co do teori dotyczacej gustu:)
Awatar użytkownika
Sebek
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
Kontakt:

Post autor: Sebek »

jedyne?
wiele jest fajnych i zadbanych autek w naszym klubie :) , ale ....... skoro tak twierdzisz :roll:
Audi A4 Avant
Honda CBF

Dostęp do części do wszystkich marek!!!

mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Awatar użytkownika
Lord Devil
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205 CTi i 205 GTi Griffe
Numer Gadu-gadu: 6446898
Kontakt:

Post autor: Lord Devil »

Powiem szczerze, ze rozumiem Munne, nie dlatego rzecz jasna, ze napisal, ze fajnie zrobilem auto. Munne wsadzil w ten projekt absolutnie wszystko. Calego siebie, serce, dusze, wlasna prace, pomysly i do tego mnostwo kasy, bo cos co jest dobre musi kosztowas, tak to juz jest na tym swiecie. Natomiast wiekszosc klubowiczow pisze to nie tak, tamto do bani, a to to wrecz do dupy. Co sie dziwic jak wiekszosc rowno jedzie po nim jak po kobyle. Przeciez pisal wczesniej, ze srodek bedzie jak ta lala jak tylko wroci z domu to sie za to zabiera. Jakby nie patrzec Munne mial pierwszy w Polsce 205 z silnikiem miga, kiedy wiekszosc z nas nawet powaznie o tym nie myslala tylko snula marzenia. Po drugie kocha ten samochod i ma go juz bardzo dlugo, pamietam jak nim pierwszy raz przyjechal do Polski. Piekne oryginalne czarne GTi na szwedzkich blachach, a teraz robi juz kolejny setup auta.
Nasze cabrio tez juz sie posunelo, najwiecej przez slabo polozony lakier, dlatego zabawa zaczyna sie od nowa a skoro tak, to zmieni sie wiele...
Car Valeting, Car Detailing.
Munne
Peugeot 205 Master

205

Az mi lezka poleciala :D
Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator

Lord Devil pisze:Powiem szczerze, ze rozumiem Munne, nie dlatego rzecz jasna, ze napisal, ze fajnie zrobilem auto. Munne wsadzil w ten projekt absolutnie wszystko. Calego siebie, serce, dusze, wlasna prace, pomysly i do tego mnostwo kasy, bo cos co jest dobre musi kosztowas, tak to juz jest na tym swiecie.
No tak, ale czy dobry tuning zalezy od ilosci kasy czy wsadzonego czasu? Jak pomysl nie pasuje, to nic nie pomoze...(i nie mowie, ze skoro mi sie nie podoba to jest do dupy, zle brzydkie, a ktos kto to wymyslil to debil - mowie, ze na moj gust auto stracilo na wygladzie w porownaniu do poprzedniej wersji)
Natomiast wiekszosc klubowiczow pisze to nie tak, tamto do bani, a to to wrecz do dupy.
A ktos zabronil? Kazdy ma prawo do wlasnego zdania.
Jakby nie patrzec Munne mial pierwszy w Polsce 205 z silnikiem miga, kiedy wiekszosc z nas nawet powaznie o tym nie myslala tylko snula marzenia.
Fajnie, a co ma piernik do wiatraka? Tutaj mowa o wygladzie samochodu.
Po drugie kocha ten samochod i ma go juz bardzo dlugo, pamietam jak nim pierwszy raz przyjechal do Polski. Piekne oryginalne czarne GTi na szwedzkich blachach, a teraz robi juz kolejny setup auta.
Ja swoj tez kocham i jak tylko mam kase to cos do niego kupuje. A poprzedni wyglad samochodu podobal mi sie duzo bardziej. Duzo duzo ;)
Nasze cabrio tez juz sie posunelo, najwiecej przez slabo polozony lakier, dlatego zabawa zaczyna sie od nowa a skoro tak, to zmieni sie wiele...
Posunelo? Heh...nie widziales chyba "posunietych" samochodow. Marze o samochodzie w takim stanie (przynajmniej na fotkach stan jest idealny) jak to Cabrio
Obrazek
Zablokowany