Szukam dziury na kabel zasilajacy do wzmacniacz na przodzie

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
Pili Gin

Szukam dziury na kabel zasilajacy do wzmacniacz na przodzie

Post autor: Pili Gin »

Gdzie jest jakas dziura srednicy mniej wiecej palca aby moznabyło wsadzic tam kabel od wzmacniacza bo szukam i nie moge tam niczego znalesc ?
Awatar użytkownika
_Ryba_
Junior
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: _Ryba_ »

to zalezy gdzie chcesz miec wzmacniasz?
<<<Moja Furka SPRZEDANA!!!!>>>

Post autor: maJkeL »

bynajmniej u mnie jest mniej wiecej nad pedałem sprzęgła,tak troche wyzej musisz poszukac bo teraz dokladnie nie pamietam ale latwy dostep to tam nie jest, jest tam taka guma z dziurami na kabelki.u mnie kilka dziur bylo pozatykanych plastikowymi bolcami wiec je powyjmowalem,powiekszylem i przeszly mi dosc grube kabelki. mysle ze lepszym rozwiazaniem byloby samemu sie przewiercic i zrobic albo kupic przelotke uszczelniającą i chroniącą kabel przed przecieciem.

pozdrawiam
ariel

Post autor: ariel »

pod nogami pasażera jest... odsłoń wykładzinę i tam jest zaślepka gumowa. Zrób w niej otwór tak żeby zmieścił się tylko kabel i wpychaj... heh jakj to fajnie brzmi :lol:
Awatar użytkownika
adidj
Junior
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: adidj »

jest tez zaraz niedaleko skrzynki z bezpiecznikami :mrgreen:
peugeot 205 a zarazem audi B3
madafaka

Post autor: madafaka »

a u nas jest taka duuuuuża dziura w dachu!!!! :D :D :D czy o to chodzi???? :D :D :D
Pili Gin

Post autor: Pili Gin »

Powiedzmy ze skorzystam z tej dziury tak mniej wiecej z tyłu otworu na radio.Bóg zapłać Wam chłopaki za dobre rady ! :D
ODPOWIEDZ